Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

network.hu

Az Úr mondta Jóbnak: Hol voltál, amikor a földnek alapot vetettem? Mondd el, ha tudsz valami okosat! (Jób 38,4)

Egész életemben egy modernkori farizeus voltam. Fontos volt számomra és a biztonságom számára, hogy tudjam, miben hiszek, mi a helyes tanítás, mely igehirdető mondja az "igazat".
A gondolataimban egy játékot játszottam, amelyben azt gondoltam, hogy békében lennék, ha tudnám, mi az "igazság". Ez az "igazság" gyakran napról napra változott, de tovább játszottam - a saját káromra. Végül hallottam Isten hangját, amint azt mondja nekem: "Miért gyötröd magad? Nem tudod az összes választ, és soha nem is fogod tudni. Én tudom a válaszokat, és bízhatsz bennem."
Nem figyeltem rögtön. Folytattam a kérdezősködést: "Hogyan keletkezett a világegyetem? Honnan tudhatom, hogy a Bibliának igaza van?" Minden kérdésre ugyanaz a válasz érkezett: "Bízzál bennem." "De Istenem" - mondtam. "Bízzál bennem!" - válaszolta Isten. "Bizonyítékra van szükségem" - követelőztem. "Rám van szükséged!" - hangzott válasza.
Lassan kezdtem megérteni. Semmiféle tan nem ment meg, a Biblia sem. Egyedül Isten ment meg.

Imádság: Köszönöm Atyám, hogy vagy nekem. Ma ismét beléd vetem a bizalmamat, Jézus Krisztus által. Ámen.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu