Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Fil 1,3-11.

3 Hálát adok az én Istenemnek, valahányszor megemlékezem rólatok, 4 és mindenkor minden könyörgésemben örömmel imádkozom mindnyájatokért, 5 mert közösséget vállaltatok az evangéliummal az első naptól fogva mind a mai napig. 6 Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi a Krisztus Jézus napjára. 7 Így kell gondolkoznom mindnyájatokról, mert szívemben hordozlak titeket, mivel fogságomban is, az evangélium védelme és megerősítése közben is mindnyájan együtt részesültök velem a kegyelemben. 8 Mert tanúm az Isten, mennyire vágyódom mindnyájatok után a Krisztus Jézus szeretetével; 9 és imádkozom azért, hogy a szeretet egyre inkább gazdagodjék bennetek ismerettel és igazi megértéssel; 10 hogy megítélhessétek, mi a helyes, hogy tiszták és kifogástalanok legyetek a Krisztus napjára, 11 és gazdagon teremjétek az igazság gyümölcseit Jézus Krisztus által Isten dicsőségére és magasztalására.

 

network.hu


Szüntelenül hálát adok értetek, amikor megemlékezem rólatok imádságaimban. (Ef 1,16)

A keresztyén közösség egyik alappillére az imádság. Imádkozunk az országunkért és annak vezetőiért, az egyházért és a gyülekezet tagjaiért. Az imaidő kulcsfontosságú része az istentiszteleteknek. Minden héten van alkalmunk imádkozni a gyülekezetben valakiért, aki beteg vagy bánatos.
Azonban mindig fennáll a veszély, hogy ezek az imádságok automatikussá, csak egy istentiszteleti elemmé válnak. Saját tapasztalatból azonban elmondhatom, hogy a másokért mondott imádságaink a gyógyulási folyamat szerves részei.
Nemrég tanultam ezt meg, amikor egy súlyos agyműtéten estem át. Ez volt az első operáció életemben, és nagyon rettegtem tőle az elején. Aztán megtapasztaltam, hogy sok gyülekezetben imádkoztak értem. Meg voltam lepődve! A műtőbe félelem nélkül mentem be, azzal a nyugalmat adó tudattal, hogy az eredmény úgyis Isten kezében van. A műtét sikeres volt. Hálás vagyok azoknak a testvéreknek a hitéért és törődéséért, akik imádkoztak értem.
Ha megkérnek, hogy imádkozzak valakiért, örömmel teszem! Tudom, hogy Isten hallja az imáinkat és választ ad rájuk.

Imádság: Istenünk, te mindig velünk vagy, a félelem és bajok idején különösen. Segíts, hogy érezzük a vigasztalásodat és a nyugtató jelenlétedet imádságainkban. Ámen.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu