Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Barna lap hozzávalói:

40 dkg liszt
fél cs. sütőpor
fél kocka margarin
12,5 dkg zsír vagy sütőmargarin
2 egész tojás
2 evőkanál kakaópor
2-3 evőkanál porcukor

Sárga lap hozzávalói:

40 dkg liszt
fél cs. sütőpor
fél Rama
12,5 dkg zsír vagy sütőmargarin
2 egész tojás
2-3 evőkanál porcukor


Elkészítés:

A tésztához valókat összegyúrjuk, előbb a barna tésztát, két részre osztjuk, és a mélyhűtőbe tesszük. A sárga tésztát is összegyúrjuk, 2 részre osztjuk. Az egyik sárga lapot kizsírozott vagy kisütőmargarinozott, lisztezett tepsi hátuljára kinyújtjuk, megkenjük szilvalekvárral ráreszeljük a mélyhűtőből kivett egyik barna tésztát és megsütjük. Ugyanígy készítjük el a másik lapot is.
Az elsőt úgy csúsztatjuk le, hogy a barna legyen felül, a másodikat majd a barna felével a krémre borítjuk. Krém:
2 cs. vanília pudingot 5 dl tejjel megfőzünk. 1 margarint 25 dkg porcukorral és 1 vaníliával kikeverünk. A két krémet összekeverjük, a két lap közé tesszük, tetejét vaníliás porcukorral megszórjuk.

Címkék: sütemény recept

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu