Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Tészta hozzávalói:

30 dkg liszt
10 dkg porcukor
1 egész tojás, 1-nek meg a sárgája
1 evőkanál rum
1 k. kanál szódabikarbóna
4 dkg margarin
1 evőkanál langyosított méz
1 kanál tejföl
 

Krém hozzávalói:

1 liter tej
3 cs. vaníliás puding
3 evőkanál liszt
25 dkg margain
15 dkg kristálycukor
2 tojás sárgája
2 cs. vaníliás cukor
0.5 liter cukrász tejszín
(HULALA)


A tészta alapanyagait összegyúrjuk és gáztepsi hátán 2 lapot sütünk. 

A krémnél az alapot megfőzzük: liszt, puding, tojássárgája, tej, cukor állandó keverés mellett, míg hűl, addig a rámát habosra keverjük és a két krémet összevegyítjük, majd együtt is habosítjuk.

Az alsó lapot egy kicsit meglocsoljuk rumos tejjel és rákenjük a krémet, majd a tejszínt kemény habbá verjük és a krémre terítjük, rátesszük a második lapot. Én azt is enyhén meg szoktam locsolni rumos tejjel, de csak keveset, nehogy elázzon a teteje. Másnap szeleteljük és a tetejét porcukorral meghintjük. 

Címkék: sütemény recept

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu