Kis türelmet...
Hozzávalók a tésztához:
28 dkg cukor,
2 egész tojás,
10 tojássárgája,
28 dkg darált dió,
10 dkg zsemlemorzsa,
1 cs. sütőpor és a 10 tojás keményre vert habja.
![]() |
Máz hozzávalói:
40 dkg porcukor,
1 dl rum
A porcukrot elkeverjük a rummal és a kisült, még meleg tésztára simítjuk.
Amikor egy kicsit megdermedt a máz a tésztán, cérnaszállal négyzeteket húzunk a tetejére.
Minden négyzet közepébe 1/4 diót nyomunk. A négyzet mentén szeleteljük kockákra.
Gyorsan elkészül, finom és mutatós süti.
Mutatós, finom süti.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Somlói galuska
Hókifli
Babapiskótás mézes
Habos linzer