Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Habos-diós finomság.
Tészta:

2x4 tojásfehérje
25dkg porcukor - ezt gőz felett felverni,majd gáztepsiben megsütni.

A tepsibe teszünk alufóliát,majd megkenjük étolajjal és megszórjuk liszttel.
KB 1 ÓRÁT SÜSSÜK "1"-ES LÁNGON.

Krém:

1,
4 tojássárgája
3 evőkanál liszt
3dl tej
3 evőkanál cukor
Ezt megfőzzük,majd még a meleg masszához keverjük a 25dkg darált diót, majd ezt kihűtjük.

2,
4 tojássárgája
25dkg margarin
20dkg porcukor ezt habosra keverjük.

Majd amikor kihűlt a diós krém, a két krémet összekeverjük!

A 4 habtejszínt előírás szerint elkészítjük.
Ha félig felvertük a habtejszínt(porból), teszünk bele habfixet, így keményebb lesz.

A kövekezőképpen rétegezzük:

7. Tortadara
6. Tejszínhab
5. Diós krém
4. Fehér piskóta
3. Tejszínhab
2. Diós krém
1. Fehér piskóta

Egy napig hagyjuk pihenni!

Címkék: sütemény recept

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu