Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

7 éve már annak, hogy szerető karja magához ölelt és én olyankor nem tudtam mi az, hogy bánat...azóta meg tanultam...
Hiányzik nagyon, s míg élek hiányozni fog...

Egy nap, tele reménnyel
Egy érzés, tele várakozással
Egy szempár, tele válaszokkal
Beteljesült álom, Földöntúli csoda.
Te a dallam, én a szöveg, csodás Harmónia.
Aztán egy csattanás....nyomában csend maradt,
Fájdalmas villanás, egy húr elszakadt.
Aztán hideg csend, fagyott sötét lélek,
Zokogó Angyalok, elveszett remények
Sok évnyi csoda, aztán Örök Pokol
Elpárolgó érzés, sajnálkozó mosoly.
De most Vége...nincs tovább, megszakad a dal
Örökre elhallgat a csodás zenekar
Kicsorbult a toll,nem ír soha többé,
Nincs miért, Nincs Kinek.s .ez így lesz..örökké.
Hervadt virág, szomorú csend, üres lélek tükre,
Ég áldjon.... elhagytál........örökre.

6 évembe került, mire tudomásul tudtam venni, hogy elment. Érdekes... az ember siratja a szeretteit, de vajon miért? Hiszen Őt már nem kell sajnálni, Őt már nem kell siratni, Ő már "jó helyen" van. Akkor miért szomorkodunk, sírunk?
Talán önmagunkat sajnáljuk, azokat, kik itt maradtak. Hiszen nekünk fáj, nekünk hiányzik, nekünk nehéz túllépni, elfogadni, hogy már csak az emlékekből lehet táplálkozni.

Ma már úgy tudok Édesapámra gondolni, hogy mosolyogva, kedvesen nézegetem a képeket, és igyekszem minél több vidám eseményt (hiszen mindig mosolygós, vidám ember volt) felidézni.
Elment szeretteinkért égnek ezekben a napokban a gyertyák.

Most 5 szál gyertyát gyújtok én is, egyet apuért, négyet pedig a nagyszüleim emlékére. Emléküket szívemben örökké megőrzöm.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

vizserálekné szili mária üzente 14 éve

Kedves Ágika!!!
Nagyon meghatóak ezek a sorok amiket ide leírtál.Nekem most lesz 7 éve hogy meghalt az apukám.Nagyon hiányzik sokszor nagyon nagy szükségem lenne rá de tudom hogy onnan fentről vigyázz rám és a családomra!!!

Válasz

Demeter Klára üzente 16 éve

Drága halottaink nyúgodjanak békében! Ahogy vénülünk, úgy lesz mind több ismerősünk a temetőben s mind keveseb az élők sorában, míg végül  mi is elköltözünk.-  Sokszor sétálunk a temetőben, felfedezünk egy-egy újabb sírkövet, megállunk elötte s elgondolkozunk: ő is meghalt már? Aztán már az sem lesz kivel megbeszéljük... De jönnek a fiatalok, elfoglalják helyünket, végigcsinálják, amit annak-idején mi is. Az idő telik , sok minden ismétlődik. S ez így van rendjén!

Válasz

Rné Magdi üzente 16 éve

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

 Agnia kedves, ....e kedves sorok  nagyon szépek  és meghatóak. Ma este én is itt ülök egyedül - egész nap égtek a gyertyák és emlékezem- nem régen aludtak el - és menyi,mennyi fájó emlék gyötri most a szívemet,  az én kedves szeretteim (nagymamám, szüleim, bátyám, nagyon sok-sok barát) is már nagyon messze járnak........ Nyugodjanak békében! 

Válasz

Mohácsiné Zsóka üzente 16 éve

Link

Válasz

Mohácsiné Zsóka üzente 16 éve

oszaczky laszlone üzente 16 éve

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Drága Ágikám!  Köszönöm, hogy irtál, jó volt olvasni meghatósoraidat és én is Apukámra gondoltam.1999-ben ment el és nekem is nagyon hiányzik, nagyon szerettem, amig élek hiányozni fog....

Válasz

Nagy Ági üzente 16 éve

Ágikám,te tudhatod a legjobban, mennyire tudom, mi a bánat. Az élet bőséges marékkal szórta rám. Nem kímélt cseppet sem. Köszönöm kedves soraidat.P. Á.

Válasz

L. Ágnes üzente 16 éve

Ágica soraid meghatóak. Hogy mi a bánat? Valaki megfogalmazta gyönyörűen. Ide írom Neked. Tudod, mi a bánat? "Ülni egy csendes szobában, s várni valakire, aki nem jön többé. Elutazni onnan, ahol boldog voltál, s otthagyni szíved örökké. Szeretni valakit, aki nem szeret téged, könnyeket tagadni, mik szemedben égnek. Kergetni egy álmot, soha el nem érni, csalódott szívvel mindig csak remélni. Megalázva írni könyörgő levelet, sírdogálva várni, s nem jön rá felelet. Szavakkal idézni, mik lelkedre hulltak, rózsákat őrizni, melyek megfakultak. Hideg búcsúzásnál forró csókot kérni, mással látni őt, nem visszafordulni. Kacagni boldogan, hazug lemondással, otthon leborulni, könnyes csalódással. Aztán átvergődni hosszú éjszakákat, imádkozni azért, hogy Ő meg ne tudja, mi is az a bánat." 

Válasz

További hozzászólások 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu