Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Istvánné blogja

A cégek öt év alatt 5 millió forintig adómentesen támogathatják dolgozóik lakáshitel-törlesztését, lakásvásárlását. Az akár havi 83 ezer forintra rúgó juttatás cafeteriaelemként is választható – hívta fel a figyelmet a Nemzetgazdasági Minisztérium.

 

Több mint 650 ezer lakáshitelesen segíthet a lakáscafeteria – írta a minisztérium. Az adómentes támogatást a lakáshitel törlesztése mellett új vagy használt lakás vásárlására, építésére is fel lehet használni.

Címkék: Ötmillióval csökkentheti lakáshitelét

Tovább 

 

7 életkerék a testünkön

Manapság egyre többet halljuk a csakra szót, amely magyarul kereket jelent. A keleti gondolkodás szerint az ember testén az élet hét „kereke” forog, amelyek a körülöttünk lévő energiát a testünkhöz csatlakoztatják. Ha valamelyik csakra „defektes”, testünkben felüti fejét a betegség. Összeállításunkból viszont megtudhatod, hogyan segítheted az egyes területek működését.

Az indiai hagyomány szerint a csakrák a kapcsolók a láthatatlan, bennünket körülvevő energiatér, valamint a testünk között.

Címkék:

Tovább 

JOG 
2016. december 5. hétfő, 14:00
• közigazgatásWolters Kluwer
A közigazgatás jövő évi változásait a Wolters Kluwer szakemberei veszik sorra.
Változások 2017. január 1-től
  • Beolvadás útján, jogutódlással megszűnik a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH), általános jogutódja a Belügyminisztérium lesz. Az egységes kormányzati ügyiratkezelő rendszer érkeztető rendszere működtetésével, az okmánylogisztikai feladatok ellátásával, a Kormányzati Ügyfélvonal és a 185 hívószámokon elérhető országos telefonos ügyfélszolgálati rendszer működtetésével, valamint az összerendelési nyilvántartás kivételével a szabályozott elektronikus ügyintézési szolgáltatások (SZEÜSZ-ök) nyújtásával összefüggésben ellátott informatikai és az elektronikus hírközlési tárgyú feladatokkal kapcsolatos magánjogi jogok és kötelezettségek, és a feladatok ellátásához szükséges eszközök tekintetében a vagyoni jogok és kötelezettségek a NISZ Nemzeti Infokommunikációs és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaságra szállnak át.

Címkék: közigazgatás

Tovább 

A Google kiváló alkalmazást adott ki, amellyel a régi családi fényképek szkenner nélkül is digitalizálhatók, és olyat is tud, amit más hasonló szolgáltatás nem. Próbálja ki, remek minőségben menti el emlékeinket az utókornak.

Azt hittük, hogy a Heirloomnál már nem lehet jobbat csinálni régi fényképeinknek, az alkalmazással ugyanis nagyon egyszerűen és ingyen lehet digitalizálni a klasszikus, előhívott fotókat. De most kipróbáltuk a Google új alkalmazását, és rájöttünk: lehet ezt még tökéletesebben csinálni.

Címkék:

Tovább 

Hatalmas kedvezmény jár a nyugdíjasoknak: már jelentkezhetnek érte

Ismét elérhetőek az Erzsébet-program kedvezményes pihenési lehetőségei a nyugdíjasok, a nagycsaládosok valamint a fogyatékossággal élő személyek számára. A pályázatokra a nyugdíjasok és a fogyatékossággal élők már jelentkezhetnek a létszámkeret kimerüléséig, de legkésőbb november 25-ig.

Címkék:

Tovább 

Bru­tá­li­san finom lett az egy­szerű csir­ke­sült, ilyen is­te­nit még nem ettél!

Egy­szerű, gyors és egye­ne­sen fen­sé­ges. A ro­po­gós sza­lonna pedig to­vább fo­kozza az íz­or­giát.

címkék:

Kommentelj!

Címkék:

Tovább 

Ki hozta létre az Iszlám államot? Kinek az érdeke a Közel-Kelet destabilizálása egy sosem látott kegyetlenségű terrorszervezettel? Honnan vannak fegyvereik? Katonáik? Olyan kérdések, amelyek megválaszolása jelentősen közelebb visz a mai, háborúval és migrációval sújtott helyzet megértéséhez.

 

A Közel-Keleten minden eldördülő lövésnek, elcsattant pofonnak van előzménye, így akár a bibliai időkig visszavezethetőek egyes népcsoportok közötti konfliktusok.

Címkék:

Tovább 

 

 

 

 

 

 Légy üdvözölve vándor, lépj be, jó helyen jársz

Sok kincset rejt e ház

Jer és ne hagyj fel minden reménnyel

Varázslat e kincsek őre

nem egykorú semmi lénnyel

csupán örökkel  és örökkön

 

Ha csak vinnél, de nem hozol

Fejedre sok bajt halmozol

Ki idegen kincset áhit

annak e hely csapdát állít

 

 

 



Címkék:

Január elseje, korán reggel:
-Mit csinálsz, szomszéd?
-Havat hányok.


-Úristen, te mit ittál?!

 

Szilveszter éjszakáján egy savanyú arcú, rossz kedvű fickó őgyeleg az utcán. Egyszer csak megakad a szeme egy falfirkán, mely így szól:
- Ki nem szereti a bort, a dalt, a nőt, Nem érdemel Boldog Új Esztendőt!
A pasas fanyar ábrázattal olvassa a rigmust, majd elővesz egy ceruzát, és a következőket írja alá:
- Innád savanyú boromat,
Élnéd nőmmel a sorsomat,
Anyósom tanítana a dalra,
Nem írnál ilyet a falra,
Te marha!

Címkék:

Tovább 

Háttér laikus szemmel

 

Az Unió nem tudja kezelni, megoldani az Európára zúduló népvándorlást.

A politika véleményformáló elitjét képező magas beosztású tisztségviselőinek gondolkodását egy téveszme, egy rögeszme tartja fogva.

Micsoda álszent tettek a humanizmus égisze alatt:..... fogadjunk be minden politikai menekültet, ugyanakkor hagyjunk sorsára mindenkit aki ugynevezett gazdasági menekült. Ezek a gazdasági menekültek miért is váltak földönfutóvá?...azért, mert szerte a világon olyan mély szakadék tátong gazdag és szegény között, melyet senki nem tud megszüntetni.

Címkék:

Tovább 

Régebbi bejegyzések 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu