Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hozzávalók
  • 6 db csirkecomb
  • 1 nagy pohár tejföl
  • 1 dl olaj
  • 1-2 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál delikát
  • 2-3 csipet bors
  • 6-8 gerezd fokhagyma
  • 1 nagy fej hagyma
  • 20 dkg karaván sajt

 

Recept
Összekeverem a tejfölt, a mustárt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat belemártogatjuk a szószba. Tepsibe szorosan egymás mellé rakjuk, közé rakjuk a felszeletelt hagymát, ráöntjük a maradék szószt, fóliával letakarjuk, és forró sütőben 50 percig sütjük. Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül pirosra sütjük. Pirított hagymás burgonyapürével tálalom.

 

Tejfölös-sajtos csirkecomb

Címkék: recept

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu