Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Sertésborda Dubarry módra hozzávalók 4 főre 
  • 8 szelet sertésborda (otthon úgy hívjuk: karaj)
  • 1 dl olaj
  • 1 kisebb fej karfiol
  • 4 szelet bacon
  • 3 dkg vaj
  • 1 csapott ek liszt
  • 2 dl tej
  • 6 dkg reszelt sajt
  • frissen őrölt bors
elkészítés 
  1. A karfiolt egyben, bő, sós vízben megfőzzük.
  2. A hússzeleteket enyhén megsózva az olajban hirtelen kisütjük.
  3. Az olajat, amiben a hússzeletek sültek, tepsibe öntjük.
  4. Ráfektetjük a hússzeleteket.
  5. Minden szeletre egy fél szelet bacont fektetünk.
  6. Akkora karfiolrózsát helyezünk rá, amely a hússzeletet befedi.
  7. A vajból, lisztből, tejből sóval Béchamelt készítünk: a vajas rántás forró tejjel felengedve, sózva, összeforralva. Borsot darálunk hozzá, a reszelt sajttal elkeverjük.
  8. Átvonjuk vele a karfiolos hússzeleteket.
  9. Forró sütőben pirosra sütjük.

Címkék: húsétel recept

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu