A tojásfehérjéket villával elkeverjük. Beleszórjuk a keményítőt és
kézi habverővel jól eldolgozzuk. Sóval, őröltborssal ízesítjük.
A csirkemellet vékony darabokra szeleteljük, a tojásfehérjében
megforgatjuk és forró olajban aranybarnára sütjük.
A szószhoz a hagymákat nagyon apró kockára vágjuk, a gyömbért
lereszeljük és az összes hozzávalót egy tálban összekeverjük. Ízlés és
igény szerint sóval, borssal ízesítjük.
A csirke mellé egy kis tálkában kínáljuk. Rizst főzzünk hozzá.
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Kapcsolódó cikkek:
Sertésborda Dubarry módra
Nem-lehet-abbahagyni csirke
Pita gyroshoz
Tejfölös-sajtos csirkecomb