Kis türelmet...
Ezt is fel kell jegyeznem, ezt is találtam!
A hússzeleteket befűszerezve megsütjük pici olajon és egy tálra félretesszük. A maradék olajban egy kiskanál mézet 2 evőkanál mustárral összekeverünk, egy percig pirítjuk, só, bors, kerül rá, majd 2 dl tejszínnel felöntjük és összeforraljuk. A szeleteket belerakjuk és még egy percig főzzük...és kész!
Mazsolás rizs, ahogy én csinálom: Egy edénybe kevés olajat teszek és egy kevéske vöröshagymát apróra vágva kevés ideig pirítom, majd ízlés szerint kevés őrölt borsot teszek bele, összekeverem.
Közben a beáztatott megmosott mazsolát is beleteszem az olajba. 2 csomag tasakos rizst megfőzök és ezt is beleteszem a hagymás mazsolás olajba, jól összekeverem, már csak összemelegítem, és kész.
De akár csak natúr rizzsel is tálalható.
Ez a mézes mustáros karaj nagyon fincsi szerintem, akár ünnepi alkalomra is ideális és nagyon gyorsan kész. /Aki az egzotikus ételeket szereti, annak ez biztosan ízleni fog!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Pita gyroshoz
Sertésborda Dubarry módra
Nem-lehet-abbahagyni csirke
Illatos omlós csirkemell