Kis türelmet...
Hozzávalók: 2 db filézett csirkemell, 0,5 kg szeletelt bacon, liszt, tojás, sajt a panírozáshoz.
A filézett csirkemellet felszeletelem, picit kiklopfolom enyhén megsózom. Egy jénai tálat kibélelem (oldalát is) a bacon szalonnával. Utána elkezdem a húst panírozni úgy, hogy liszt, tojás, sajt és szépen sorban ráhelyezem a bacon szalonnára. Amikor a hús elfogyott a tetejét is befedem a szalonnával és beteszem a sütőbe lefedve, fedővel vagy alufóliával. A végén leveszem a fedőt és a tetejét is megpirítom. 170-180 fokon kb. 45 perc.
Mikor kész ki lehet fordítani a jénaiból és úgy lehet szeletelni mint egy tortán.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Pita gyroshoz
Sertésborda Dubarry módra
Nem-lehet-abbahagyni csirke
Illatos omlós csirkemell