Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Magdolna blogja

Őszibarack szelet

 

Hozzávalók: A krémhez: 2 csomag tejszín ízű puding,vagy vaníliás. 4 tojásfehérjéből, keményre vert hab, 1 nagy tejföl, 30dkg kockázott őszibarack, jó a befőtt is. 50 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, 25 dkg margarin, pici só, 25 dkg cukor, 4 tojássárgája, annyi tej amennyivel össze tudjuk gyúrni ezt a finom, vajas tésztát.

Miután elmorzsoltuk a margarinnal és a sütőporral. ha összedolgoztuk a tésztát, hűtőbe rakjuk, amíg megfőzzük a tejszínes, vagy vaníliás pudingot.

Címkék: sütemény

Tovább 

Sport csoki

 

50 dkg kekszet ledarálunk. 20 dkg margarint 2 dl tejben felolvasztunk, majd hozzáadunk 1 rumaromát, ízlés szerint cukrot és 3 evőkanál kakaót. Ezeket összeállítjuk, és tepsibe belesimítjuk.

A tetejére csokimáz : 5 dkg margarin, pici tej, 2 tortabevonó, cukor.

Címkék: édesség

Madártej szelet

 

Tészta: 8 tojás fehérje, 8 kanál kristálycukor, 4 kanál rétesliszt, 4 kanál sima liszt, 1 csomag sütőpor. Ebből piskótát sütünk.

Krém: 8 tojás sárgája, 5 evőkanál liszt, 4 dl tej. ezeket sűrűre főzzük. ha kihűlt adunk hozzá 18 dkg vajat, 15 dkg porcukort, 2 csomag vanília cukrot, amit előzőleg kikevertünk.

Rákenjük a krémet a lapra. 5 dl habtejszínt felverünk 2 db habfixálóval. Ezt a krém tetejére rákenjük.

Címkék: sütemény

network.hu

 Hozzávalók:
Tészta:
6 tojás
6 evőkanál porcukor
1 dl étolajat
6 evőkanál liszt
fél csomag sütőpor
2 evőkanál kakaópor
Krém:
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
5 dl tej
2 csomag tejszín ízű pudingpor
1 evőkanál kakaópor
1 evőkanál darált kávé/ vagy neszkávé
Tetejére: tortabevonó csokoládé.

 

A tésztához a tojások sárgáit a cukorral habosra keverjük, belecsorgatjuk lassan az olajat, hozzáadagoljuk a sütőporos, kakaós, szitált lisztet, végül a fehérje keményre vert habját.

Címkék: sütemény

Tovább 

Hozzávalók: Fél kiló liszt, fél csomag (2,5 dkg) élesztő, 2,5 dl langyos tej, 1 tojás, 20 dkg vaj, 1 kiskanál cukor, 1 kiskanál só. A tetejére: villával felvert tojássárgája.

Az élesztőt a langyos, cukros tejben felfuttatjuk (az élesztőt a tejbe morzsoljuk, és megvárjuk, amíg a tej tetején halványbarna hab képződik). A lisztet egy edénybe szitáljuk, hozzáöntjük a felfuttatott élesztőt, beleütjük a tojást, beleszórjuk a sót, és addig gyúrjuk, amíg az edény falától elválik.

Címkék: sütemyény

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu