Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Istvánné blogja - 2012. augusztus

 

 

 

 A napokba az Szon.hu cikkei között szerepelt ? Orbán Viktor nyilatkozata 1 000 000 - 1 500 000 új munkahely adózó kell!

Mivel szem és fültanúja voltam milyen munkahelyt ajánlanak fel , gondoltam reagálok rá!
Kicsit meglepet megjelent az írásom ,mert nagyon sok moderálása vár régóta! (demokráciába)
Nos ez volt amit hozzáfűztem ,te mit szolnál egy ilyen zsíros álláshoz?


 network.hu

 
" Igaza van Orbán úrnak !

Akkor ideje volna néhány normális béren működő, munkahelyet létrehozni!

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Az ország éhezik. Az emberek szinte kenyéren és vízen tengetik életüket. Ezt tovább már nem bírjuk és nem is akarjuk bírni.

ELÉG VOLT!

Munkahelyek nincsenek. Az embereket halálba kergetik a bankok, családok ezreit teszik ki otthonaikból.

A Koppány Csoport 2012. szeptember 24-én a „Magyar Nép Útnak Indul” elnevezéssel vonulásos demonstrációt hirdet ahová elvárunk minden tenni akaró Magyart akik felismerték azt hogy puszta létünk már a tét.
A demonstrációra bármely párt, illetve szakszervezet, illetőleg társadalmi szervezet tagjait szívesen várjuk az összefogás reményében. Nem zárkózunk el attól, hogy a fentieknek megfelelően a demonstráción viselhessék jelvényeiket, zászlóikat.
A Nemzeti Érzelmű Motorosok csatlakoznak a vonuláshoz. Találkozási pont a Műjég pálya parkolójában 13 órától!
Várunk mindenkit aki egyetért a célokkal.
Bővebb információ és jelentkezés a honlapon.


www.nemzetimotorosok.hu
webmaster@nemzetimotorosok.hu

Ha neked is eleged van az Orbán kormányból küld bátran tovább!

Tovább 

Ha

Csendes kis legénylakásban
Az óra búcsúra int,
Kívülről zajlik az utca,
Harsog az éljenszó kint.
Szoríts a szívedre édes,
Estére másé leszek,
Estére indul az ezred,
Estére én is megyek.

Este, ha leszáll az alkony,
Masíroz az ezredünk,
Csókolj meg még egyszer édes,
Ki tudja, hova megyünk.
Hallod, már fújják a kürtöt,
Hallod-e a zeneszót,
Azt mondja: előre, rajta,
Fújjátok a riadót.

Pislogó tábori tűznél
Az ezred pihenni tér,
Alszik mind, ébren a hadnagy,
Papirost, ceruzát kér.

Címkék: csendesen szitál a hó ha majd a nyarunknak vége

Tovább 

Ilyenkor augusztus, szeptember tájékán különös tehetségre van szüksége annak a szülőnek, hogy ne veszítse el a reményt gyermeke jobb jövőjébe vetett hitét, amikor az extradeficites családi bugyelláris utolsó forintjait akarja a következő fizetésig beosztani. Mert igencsak megfájdulhat annak a szülőnek a feje ahol a jövedelmek értékükben olyan mélyre süllyedtek,  mint egy kimustrált fotel elvénült rugózata, mig az iskolakezdés költségei igencsak magasra szökkentek.

Címkék: diák forintok iskola pedagógus tanszerek

Utolsó hozzászólás

Láttátok az uj iskolaköpeny terveket? A szülöknek csak plussz kiadást jelent, a gyerkőcök meg semmivel sem lettek hülyébbek általa, hogy ne tudnák feltenni a következő kérdéseket: olivérkét miért hordják verdával, nekem meg miért kell bicajjal járnom, a köpeny mellé bélucinak miért jár érintő képernyős telcsi, nekem meg semmilyen, a nyáron enikő a tengerparton járt, én meg csak a falu végén folyó kanárisban. ezekre is választ ad kalocsai mintás isis egyenruga uraim?

Tovább 

network.hu

 Nagyon szép hagyományunk, hogy minden évben augusztus 20-án megemlékezünk államalapító Szent Istvánról

Ez a nap  Szent István király szentté avatásának, a keresztény magyar államalapítás, a magyar állam fennállásának emléknapja. Az évszázadok gazdag tartalmat vittek bele, minden magyar ember megtalálhatja benne azt, ami számára ünneppé teszi ezt a napot.

Címkék:

Tovább 

Rágódjunk egy keveset legyen-e életfogytiglan, vagy ne legyen. Mesteri, ahogy bedobnak teljesen érdektelen témákat. Mi meg csámcsogunk rajta egy darabig. Közben a figyelem elterelődik a lényegről. Még a politollógusok is megengednek egy kis kormányvállveregetést, mert jól lett tematizálva a közbeszéd.

A probléma az, hogy a halálbüntetésnél is rosszabbnak tartják az effajta büntetési formát, főleg ugye az érintettek, mert mentálisan teljesen leépíti az elitéltet.

Címkék: életfogytiglan

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

AZ elítéltnek is joga van az élethez ? Akit megöltek, annak nem volt joga az élethez? Érdekes dolgok ezek, nálunk betörték az ablakot, nem a szomszédaim voltak,tudják mi volt az érdekes, még nekem kellett volna bizonyítanom, hogy nem én, ha roma család egyik gyereke tette, akik időnkét átmásznak a kertünkbe. Még szerencse, hogy az erkélyen ott volt a vétkes kő. Egy hónapon belül a Rendőrség küldött egy levelet, amiben közölték, a károm nem haladta meg a tízezerforintott, ezzel a vizsgálatott befejezettnek tekintik. Na szép, minimál körüli nyugdijasnál, ez semmi, úgye? Még jó, hogy van lakásbiztosításunk. Hallanák csak azt a beszédet, amit már aprógyerekek is hallatnák, hát a pornó filmekbe valók. Szólni nem lehet nekik, mert cspatostól "támadnak" vissza, a legudvariassab hozzájuk intézett beszédre is. Ennek ellenére, nem általálánoítok veük kapcsolatosan, mert vannak igen jó emberek köztük, akik dolgosak, s próbálnak beilleszkedni a társadalomba, őket szeretem, becsülöm. DE egy kis szigor nem ártana velük kapcsolatosan, mert az idősebb emberek kezdenek félni tőlük.D.zsuzsanna

Tovább 

A juh nemzettség vigyázója és földi helytartója némi égi és uniós ihlettől vezérelve, elhatározta, girhes, göthös juhállományát versenyképes marhaállományá minősitetti át.

Célja, hogy a száraz fűcsemege mellett némi zsenge zöld különlegességhez juttassa sokmindent megélt birkáít. Nyájának terelgetése közben jobbnál, jobb ötletek cikáztak agyában, melyek közül egy igazán életképesnek bizonyult.

E szerint a nyájat birkatanfolyamon kell tovább képeznie, ahol elsajátítanák a marhává váláshoz szükséges alapvető tudnivalókat.

Címkék: birkanyáj marhacsorda

Utolsó hozzászólás

Feladatként 2 hónappal ezelőtt kítűzött pszichológiai tanácsadás eredményeképp A Jucus nevű birkánál egyéni probléma megoldási képességének fejlesztése során a birkát érintő probléma feltárásában és az arra választ adó erőforrások feltérképezésében, a döntéshozatalhoz szükséges ráhatásokkal, a tanácstalansági problémák megszüntetésével önértékelése helyreállt.. Társas kapcsolat kialakítása könnyebben megy. Kommunikációs készségét megfelelően, jól kifejezően használja.
A Jucus nevű birka aláírásával (három db x jel birkakaparással) egyetértését fejezte ki, miszerint a program sikeres befejezését követően a továbbiakban már nem, mint birka, hanem marhaállományként szerepel a nyilvántartásunkban.
Leszögezhetjűk, hogy az egyéni pályafejlesztési program sikeresen lezárható.

Tovább 

Gaál Gabriella földi pályája 2 éve véget ért. Megrendülve vettük tudomásul,  hogy  a magyarnóta és a népdal "élő lexikonja" kitűnő előadó, a műfaj egyik "zászlóvivője", népszerű előadója. lelkét visszaadta a teremtőnek, testét a koporsó lezárta , a föld befedte.


Olyan ember távozott az élők sorából, aki maga után olyan űrt hagyott, amely pótolhatatlannak tűnik a magyar nóta előadása és tudományos kutatása terén egyaránt.


Dalai és hangja velünk maradtak, magyarnótái lelki felüdülést jelentenek , cigánynótáival szórakoztat.

Címkék:

Tovább 

Vettem a bátorságot, hogy megörökítsek  egynéhány gondolatot, amelyek azóta ragadtak rám amióta ezt a klubot vezetem.

Nem fitogtatásnak szántam, csupán azért irom ide le, hogyha valamit nem jól értelmezek, legyen módotok kijavítani.

Sőt el is várom, hisz zenei analfabétizmusom következményeként biztosan óriási baklövéseket is elkövetek, de itt van a szakmailag képzett tagságom  hogy bakijaimat helyesbítse, ezzel más olyan embertársam szeme is felnyilhasson, akiknek nem adatott meg a zenei műveltség, de ösztönösen ráéreznek a magyarnóta szépségére mondanivalójára és erejére.

Címkék: felcsendül a magyar nóta - nyissátok rá füleiteket

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Bocs, most látom Istvánné írta. Bárki is Ő, amit írtam komlyan gondoltam. Zs.

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu