Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ilyenkor augusztus, szeptember tájékán különös tehetségre van szüksége annak a szülőnek, hogy ne veszítse el a reményt gyermeke jobb jövőjébe vetett hitét, amikor az extradeficites családi bugyelláris utolsó forintjait akarja a következő fizetésig beosztani. Mert igencsak megfájdulhat annak a szülőnek a feje ahol a jövedelmek értékükben olyan mélyre süllyedtek,  mint egy kimustrált fotel elvénült rugózata, mig az iskolakezdés költségei igencsak magasra szökkentek.

E mellett apának, anyának meg kell értetnie a csemetéjével, hogy az alaposan megugrott költségek nem teszik lehetővé, hogy barbis,, verdás, thomasos , "magától is író" tanszerekkel tanuljon. Muszály lesz megelégednie az egyszerűbbel, a nem olyan mutatóssal.

Mindezek mellett a gyermekes szülők aggódhatnak amennyiben valóban a legképzetebb, rutinosabb, legtapasztaltabb pedagógusoktól válnak meg az iskolák, mert nekik kéne tudásuk és tapasztalatuk elismeréseképp a legmagasabb fizetést adni.

Aggódhatnak a diákok is, ha az iskolákat észszerűsítő intézkedések miatt új osztályfőnököt, szaktanárokat, diáktársakat kell megszokniuk, mert a régiek a létszácsökkentés miatt más munka után kénytelenek nézni.

Mindenesetre reménykedjünk, hogy a tanév megkezdésével a vakáció végénél nagyobb megrázkódtatás nem éri majd gyermekeinket.

Soha se veszítsük  hát el a reményt.

 

Címkék: diák forintok iskola pedagógus tanszerek

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Láttátok az uj iskolaköpeny terveket? A szülöknek csak plussz kiadást jelent, a gyerkőcök meg semmivel sem lettek hülyébbek általa, hogy ne tudnák feltenni a következő kérdéseket: olivérkét miért hordják verdával, nekem meg miért kell bicajjal járnom, a köpeny mellé bélucinak miért jár érintő képernyős telcsi, nekem meg semmilyen, a nyáron enikő a tengerparton járt, én meg csak a falu végén folyó kanárisban. ezekre is választ ad kalocsai mintás isis egyenruga uraim?

Válasz




A Demokratikus Koalíció Alternatív tanévnyitó címmel politikai demonstrációt rendez az Orbán-kormány oktatáspolitikája, az esélykülönbségeket növelő közoktatás és a megfizethetetlen felsőoktatás ellen.



Az esemény az Emberi Erőforrás Minisztériuma épülete előtt lesz (1055 Budapest, Szalay u. 10-14.).

Időpontja: 2012. szeptember 2. (vasárnap) 11 óra


Az esemény házigazdája Niedermüller Péter alelnök úr lesz, beszédet mond Gyurcsány Ferenc elnök úr és Buzás Anna egyetemi hallgató.



A tanévnyitón való részvételedet jelezheted az esemény facebook oldalán is: http://www.facebook.com/events/344822708937441/

Jelenlétedre számítunk!



Demokratikus Koalíció,,

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu