Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A juh nemzettség vigyázója és földi helytartója némi égi és uniós ihlettől vezérelve, elhatározta, girhes, göthös juhállományát versenyképes marhaállományá minősitetti át.

Célja, hogy a száraz fűcsemege mellett némi zsenge zöld különlegességhez juttassa sokmindent megélt birkáít. Nyájának terelgetése közben jobbnál, jobb ötletek cikáztak agyában, melyek közül egy igazán életképesnek bizonyult.

E szerint a nyájat birkatanfolyamon kell tovább képeznie, ahol elsajátítanák a marhává váláshoz szükséges alapvető tudnivalókat.

A sikeres vizsga letétele után, pedig már nem , mint megtűrt birkanyáj barangolnának a pusztaságban, csak úgy cél nélkül, hanem passzussal ellátott marhacsordaként versenyképes piacon megjeleníthető állományként gyarapíthatnák a kövér fűvel dúsan benőtt környék állatvilágát.

El is készültek a pályamódosítási javaslatok egyénre  kidolgozottan, mely szerint az öreg pulinak bégetési tanfolyamon, a csökönyös szamárnak ugatási átképzésen, és minden birkának logopédiai tanácsadáson kellene részt vennie, hogy a bét búnak ejtsék.

Néhány  birka azonban hangos bégetéssel adott hangot nem tetszésének, a terv megvalósítása akadályokba ütközött.

Ezért a karámból való azonnali kizárással fenyegette meg azt a birkát, kutyát, bárányt és szamarat amelyik nem hajlandó ezen ismeretek elsajátításában együttműködni.

Az állomány további sorsa ismeretlen.

Címkék: birkanyáj marhacsorda

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Feladatként 2 hónappal ezelőtt kítűzött pszichológiai tanácsadás eredményeképp A Jucus nevű birkánál egyéni probléma megoldási képességének fejlesztése során a birkát érintő probléma feltárásában és az arra választ adó erőforrások feltérképezésében, a döntéshozatalhoz szükséges ráhatásokkal, a tanácstalansági problémák megszüntetésével önértékelése helyreállt.. Társas kapcsolat kialakítása könnyebben megy. Kommunikációs készségét megfelelően, jól kifejezően használja.
A Jucus nevű birka aláírásával (három db x jel birkakaparással) egyetértését fejezte ki, miszerint a program sikeres befejezését követően a továbbiakban már nem, mint birka, hanem marhaállományként szerepel a nyilvántartásunkban.
Leszögezhetjűk, hogy az egyéni pályafejlesztési program sikeresen lezárható.

Válasz

Kerek egy esztendő elteltével a birkanyájon végzett teszt eredmények előkerültek a porosodó asztalfiókból, és ujonnan az alábbi feladatok elvégzésére kell azonnal igen nagy hangsúlyt fektetni.
A Birkák birkaegyéniségére szabott egyedi pszichológiai értékelési tesztek alapján a Jucus nevű birka egyéniségének továbbfejlesztése érdekében az alábbi feladatok lettek kitűzve.
Önértékelési probléma miatt pszichológiai tanácsadáson kell részt vennie heti egy alkalommal. Ennek keretében agykontroll tanfolyam elvégzése felirva.
Érzelmi kifejezések bátorítása a javasolt forma. El kell érni, hogy a hosszas beeee mellett mondjon már búúúút is. Érzelmi ventilláció: verbális, nonverbális jelzések kifejezésének támogatása.
Probléma belátásának elősegítése.
Életvezetési tanácsadás keretében az önbizalom, társas kapcsolat témakörére helyezzük a hangsúlyt, melyet az oktatási technikák tesznek sikeressé.
Kommunikációs készségét szintén az életvezetési tanácsadáson keresztül vezetjük.
A szociális ügyintézés célja a szociális ellátórendszer egyes intézményei, különösen az alföldi pusztaság által nyújtott szolgáltatások és juttatások feltárása, célok megfogalmazása.
A helyi legelőbiztos, bárányfelügyelet karámsegítő központ hivatalai által lefolyt ügyintézés menetének megismertetése, formanyomtatványok hozzájutásának módja, kitöltésének bemutatása, ügy menetének kontrolálása.
Jelen feadatok hatásának ujra értelmezése 2 hónap múlva.

Válasz

A birkanyáj heves bégetésének következményeként előirták, hogy minden birka köteles kitölteni egy tesztet, amelynek eredményétől fog eldőlni, a marhává mínősítés menetének módja és formája.
Birka pszichológiai felmérés eredménye: Magabiztossága, probléma megoldó képessége gyenge. Társas kapcsolati problémája van. Kommunikációs készsége fejlesztésre szorul.
Feladat: A birka kliens képet kapjon az őt érintő probléma kezelésében, hogy a későbbiekben felmerülő problémát megfelelően, önmaga probléma megoldó technikájának tárházából legyen képes megoldani.
Cél:
Életvezetési tanácsadás keretében probléma megoldó képesség fejlesztés.

Válasz

Kápolnási András üzente 11 éve

A mai Aesopus meséi:
Hallja, akinek füle van, – lássa, akinek szeme van és értse is, akinek egy kis „gógyija” van...
Aki meg nem hiszi: Járjon utána!

Válasz

Smidéliusz Éva üzente 11 éve

Nagyon jó ! Igazán szellemes és át vitt értelmezése találó! Örülök,hogy kik elolvassuk,rádöbbenünk az "igazságra"-nagy szellemiségre utal,kinek tollából fakad ez írás....Sok szeretettel,tisztelettel vagyok Feléd Magdika !

Nótás jókedvvel : S.Éva

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Magdikám ez tüneményes, megmosolyogtattál, ugyanakkor gondolkodtatásra is készteti az embert Akinek nem ingje, ne vegye magára, bár a tapazstalataim alapján azt mondhatom,már megbocsáss de pont azok szoktak reagálna negatívan ai ilyenekre, akikre passzól az ing.Barátsággal:Zsuzsa

Válasz

Köszönöm a gratulációt, és remélem a magukra ismerők sem nem azért fognak majd kezet velem, hogy bucsut vegyünk egymástól.

Válasz

Kiss Erzsébet üzente 16 éve

Szia. Nagyon érdekes a blogod, gratulálok, nem is láttam még hasonló témáju blogot! Biztos érdekelni fogja az embereket a témád.  Nagyon kreativ vagy. Csak igy tovább. Szép napot. Böbe.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu