Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hozzávalók:

5 tojás
10  dkg  cukor
10  dkg liszt
½  csomag sütőpor
2  kanál olaj
1  kanál víz

Megsütjük a piskótát. Megkenjük lekvárral, összetekerjük, vékony szeletekre metéljük. Folpackkal kibélelünk egy tálat és belerakjuk a tekercseket.(De kell hagyni tekercset a tetejére is. Én sütöttem 3 tojásból piskótát a tetejére, mert nagyobb tálba csináltam)


Krém hozzávalók:

5,5 dl tej
1  krémpor
15 dkg kristálycukor
1 vanília cukor
20 g étkezési zselatin
500 ml cukrász tejszín

Krém:

4 dl tejből, 1 krémporból, 1 vanília cukorból és 15 dkg kristálycukorból pudingot főzünk.

1 ½ dl tejbe fölolvasztunk étkezési zselatint. Fölverünk 500ml cukrász tejszínt habnak.

Ha a krém kihűlt, hozzákeverem a zselatint és a tejszínhabot. Mikor ez  kész, beleöntöm rétegesen a tálba a tekercsekre,és megszórom bármilyen gyümölccsel. Utoljára a maradék tekercsekkel betakarom. Gyorsan dolgozz vele, nehogy hamarabb megkössön a zselatin. Hűtőben dermedésig hagyom.

Címkék: sütemény

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu