Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hozzávalók:

35 dkg liszt,
25 dkg margarin,
22 dkg cukor,
1 tojás,
15 dkg darált mandula

A krémhez:

25 dkg margarin,
25 dkg porcukor,
1 cs. vaníliapuding,
3 dl tej,
3-4 csepp mandula- vagy rumaroma

 


A hozzávalókat összegyúrjuk, a masszával a mandulaformákat vékonyan megtöltjük. Előmelegített sütőben közepes hőfokon világosra sütjük.

Míg hűl, elkészítjük a krémet. A margarint a porcukorral habosra keverjük, a tejből a pudinggal sűrű krémet főzünk. Amikor langyosra hűl, belekeverjük a margarinos krémet és az aromát. Megtöltjük a tésztát, és kettőt-kettőt összeragasztunk.

Címkék: sütemény

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu