Kis türelmet...
Hozzávalók:
35 dkg liszt,
25 dkg margarin,
22 dkg cukor,
1 tojás,
15 dkg darált mandula
A krémhez:
25 dkg margarin,
25 dkg porcukor,
1 cs. vaníliapuding,
3 dl tej,
3-4 csepp mandula- vagy rumaroma
![]() |
A hozzávalókat összegyúrjuk, a masszával a mandulaformákat vékonyan megtöltjük. Előmelegített sütőben közepes hőfokon világosra sütjük.
Míg hűl, elkészítjük a krémet. A margarint a porcukorral habosra keverjük, a tejből a pudinggal sűrű krémet főzünk. Amikor langyosra hűl, belekeverjük a margarinos krémet és az aromát. Megtöltjük a tésztát, és kettőt-kettőt összeragasztunk.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Almás süti sütés nélkül
Barackos sütemény
Zebra torta
Gyors fánk