Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hozzávalók
  • Tészta:
  • 27 dkg liszt
  • 1 db margarin
  • 2 db vaníliás cukor
  • 3 db tojássárgája
  • Hab:
  • 20 dkg porcukor
  • 3 db tojásfehérje
  • Egyéb: 
  • baracklekvár

 

Recept
A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk és összegyúrjuk a 3 tojássárgájával, és a két vaníliás cukorral. 10 percig pihentetjük. A tésztát késfok vastagságúra nyújtjuk és kis pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. Vajazott tepsibe rakjuk.
A tojásfehérjét a 20 dkg porcukorral kemény habbá verjük, és minden kiszúrt pogácsa tetejére kiskanállal, vagy habzsákkal halmokat rakunk. Előmelegített sütőben sütjük. Ha megsült, baracklekvárral kettőt össze ragasztunk.

 

Non plus ultra

Címkék: sütemény

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu