Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hozzávalók:

25 dkg gesztenyemassza
20 dkg darált keksz
18 dkg margarin

Krém:

9 dl tej
3 cs. vaníliapuding
2 evőkanál cukor
1 margarin
25 dkg porcukor
3 dl cukrász tejszín
2 cs. vaníliás cukor
1,5 dl tej
rum aroma
kb. 2 cs. babapiskóta
reszelt csoki


Elkészítés:

A gesztenyemasszát, a darált kekszet és a 18 dkg margarint összegyúrjuk, egy közepes tepsiben egyenletesen elnyomkodjuk.

Krém:

A 9 dl tejet a 3 cs. vanília pudingot, a 2 evőkanál kristálycukrot és a vaníliás cukrot  folytonos keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Ameddig a krém kihűl, a margarint a porcukorral habosra keverjük és a kihűlt krémhez adjuk, a két krémet még egy kicsit habosítjuk.

A krémnek a felét a tepsiben lévő tésztára kenjük, ezután a rumos tejben áztatott babapiskótával kirakjuk, mikor az egész krémet elfedte a piskóta, akkor következik a krém másik fele, azzal befedjük.  A tejszínt kemény habbá felverjük és a krém tetejére simítjuk, majd reszelt csokival díszítjük.

Címkék: sütemény sütés nélkül

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu