Kis türelmet...
Hozzávalók:
25
dkg gesztenyemassza
20 dkg
darált keksz
18 dkg margarin
Krém:
9
dl tej
3 cs. vaníliapuding
2 evőkanál cukor
1 margarin
25 dkg
porcukor
3 dl cukrász
tejszín
2 cs. vaníliás
cukor
1,5 dl tej
rum aroma
kb. 2 cs.
babapiskóta
reszelt
csoki
![]() |
Elkészítés:
A
gesztenyemasszát, a darált kekszet és a 18 dkg margarint összegyúrjuk,
egy
közepes tepsiben egyenletesen elnyomkodjuk.
Krém:
A 9 dl tejet a 3 cs. vanília pudingot, a 2 evőkanál kristálycukrot és a vaníliás cukrot folytonos keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Ameddig a krém kihűl, a margarint a porcukorral habosra keverjük és a kihűlt krémhez adjuk, a két krémet még egy kicsit habosítjuk.
A krémnek a felét a tepsiben lévő tésztára kenjük, ezután a rumos tejben áztatott babapiskótával kirakjuk, mikor az egész krémet elfedte a piskóta, akkor következik a krém másik fele, azzal befedjük. A tejszínt kemény habbá felverjük és a krém tetejére simítjuk, majd reszelt csokival díszítjük.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Kekszes-krémes sütés nélkül
Almás süti sütés nélkül
Mandulamag
Barackos sütemény