Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hozzávalók
  • Piskóta hozzávalói:
  • 4 tojássárgája
  • 25 dkg cukor
  • 7 evőkanál víz
  • 20 dkg liszt
  • 4 tojásfehérje
  • 1 sütőpor
  • Közepe hozzávalói:
  • 7 tojásfehérje
  • 1 csésze cukor
  • 1 csésze apróra vágott és pörkölt dióbél
  • 1 csésze apróra vágott rahát (török eredetű, gyümölcszselé-szerű, kockára vágott és porcukorba forgatott édesség, a szerk.)
  • 1 csésze liszt
  • 1 sütőpor
  • Krém hozzávalói:
  • 7 tojás sárgája
  • 20 dkg porcukor
  • 1 vaj

 

Recept
Piskóta:
4 tojás sárgáját elkeverünk 25 dkg cukorral, 7 kanál vízzel. Hozzá adjuk a 20 dkg lisztet, 4 tojásfehérje kemény habját és a sütőport. Ezt megsütjük és hosszában ketté vágjuk.
Közepe:
7 tojásfehérjét felverünk, 1 csésze cukorral azután hozzá adjuk a csésze dióbelet, rahátot, lisztet és a sütőport. Ezt megsütjük.
Krém:
7 tojássárgáját elkeverünk, 20 dkg porcukorral gőz felett, amíg meg vastagodik. Miután kihűlt hozzáadjuk a vajat. (én a vajat apránként szoktam hozzáadni)

 

Diós rahátos süti

Címkék: sütemény

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu