Kis türelmet...
Hozzávalók: 35 dkg liszt, 25 dkg margarin, 4 tojássárgája, 10 dkg cukor, 1csomag sütőpor, kevés tejföl.
A töltelékhez: 15 dkg baracklekvár.
A tetejére: 4 tojásfehérje, 15 dkg darált dió, 1 csomag vaníliás cukor, 15 dkg cukor.
A linzertésztához jól összegyúrjuk a hozzávalókat. Egy lapot kinyújtunk belőle,előmelegített sütőben,közepes hőfokon félig megsütjük. Ezalatt a tojásfehérjét a cukorral kemény habbá felverjük,belekeverjük a darált diót,és a vaníliás cukrot. A félig sült linzert még melegen megkenjük a lekvárral,elegyengetjük rajta a diós habot, majd kb. 10 percre visszatoljuk a sütőbe.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Almás süti sütés nélkül
Mandulamag
Barackos sütemény
Zebra torta