Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hozzávalók: 35 dkg liszt, 25 dkg margarin, 4 tojássárgája, 10 dkg cukor, 1csomag sütőpor, kevés tejföl.
A töltelékhez: 15 dkg baracklekvár.
A tetejére: 4 tojásfehérje, 15 dkg darált dió, 1 csomag vaníliás cukor, 15 dkg cukor.

A linzertésztához jól összegyúrjuk a hozzávalókat. Egy lapot kinyújtunk belőle,előmelegített sütőben,közepes hőfokon félig megsütjük. Ezalatt a tojásfehérjét a cukorral kemény habbá felverjük,belekeverjük a darált diót,és a vaníliás cukrot. A félig sült linzert még melegen megkenjük a lekvárral,elegyengetjük rajta a diós habot, majd kb. 10 percre visszatoljuk a sütőbe.

 

Címkék: sütemény

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu