Kis türelmet...
Hozzávalók:
![]() |
A piskótatekercshez:
7 tojás,
7 kanál liszt,
7 kanál cukor
A krémhez, a tekercsbe:
1 csokoládés pudingpor(főzős),
4 dl tej,
3 ek cukor,
5 dkg csokoládé
A belső rész töltelékéhez:
1 cs. hidegen készíthető csokipuding,
3 dl tej,
2 lap zselatin
3 dl tejszín,
2 cs. vaníliás cukor
2 lap zselatin
Elkészítés:
Egy félkör alakú tálat kibélelünk folpackkal, erre tesszük a már kész, vékony szeletekre vágott piskóta tekercseket.
A csokipudingot felverjük a hideg tejjel, hozzáadjuk az elkészített zselatint, és beleöntjük a kibélelt tálba. Utána felverjük a tejszínt, szintén belekverjük a már elkészített zselatint és ráöntjük a csokis krémre. Befedjük a maradék piskótatekerccsel, és 3-4 órára hűtőbe tesszük. Ha már kellően lehűlt, borítsuk ki egy tortatálcára, és ízlés szerint díszítsük ki, tejszínhabbal, és csokival.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Almás süti sütés nélkül
Mandulamag
Barackos sütemény
Zebra torta