Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hozzávalók:


A piskótatekercshez:

7 tojás,
7 kanál liszt,
7 kanál cukor

A krémhez, a tekercsbe:
1 csokoládés pudingpor(főzős),
4 dl tej,
3 ek cukor,
5 dkg csokoládé

A belső rész töltelékéhez:
1 cs. hidegen készíthető csokipuding,
3 dl tej,
2 lap zselatin
3 dl tejszín,
2 cs. vaníliás cukor
2 lap zselatin

Elkészítés:

Egy félkör alakú tálat kibélelünk folpackkal, erre tesszük a már kész, vékony szeletekre vágott piskóta tekercseket.

A csokipudingot felverjük a hideg tejjel, hozzáadjuk az elkészített zselatint, és beleöntjük a kibélelt tálba. Utána felverjük a tejszínt, szintén belekverjük a már elkészített zselatint és ráöntjük a csokis krémre. Befedjük a maradék piskótatekerccsel, és 3-4 órára hűtőbe tesszük. Ha már kellően lehűlt, borítsuk ki egy tortatálcára, és ízlés szerint díszítsük ki, tejszínhabbal, és csokival.

 

Címkék: sütemény

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu