Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

...de ne csak az ünnepek alatt!

Miért van az, hogy Karácsonykor mindenki a békét, szeretetet emlegeti, mintha az év többi napjában nem lenne szükség szeretetre, örömre, békességre....??

Miért nem azt kívánjuk egymásnak, hogy minden nap legyen áldott, boldog, szeretteteljes....ne csak Karácsony!!

Ha valódi melegség, adni akarás tölti el szívünket, akkor azt ne csak e három nap alatt próbáljuk kiadni magunkból, hanem jusson a maradék 363-ra is...! Főleg, hogy az ünnepek előtti idegbajos vásárlási-takarítási-felhalmozási-sütési-főzési láztól rongyokban hevernek elég sokan....és ezt még meg is ünnepeljük....(!?)

Szeressük egymást....amíg lehet....

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Ágika kedves igazad van szeressük Egymást az év 365 napján át!
Az én családom (mármint két gyermekemet így neveltem, azóta már Ők is új családot alapítottak), de ugynevezett nagy ajándékozási láz nem tombol, én év közben már ha látok szép dolgokat megveszem, majd a hónap közepe felé szépen elosztom, becsomagolom, időben szolidan bevásárolok és ilyenkor karácsony környékén ha sétálok a városban gyönyörködöm a szépen kivilágított kirakatokban, feldíszített tereken és nagyon elszomorodom, ahogyan látom rohanni családokat, veszekedve, rángatva a fáradt gyereket: és azon gondolkodom tudják ezek az emberek miről is szól a karácsony? Mi a szeretet?
Én tudom és Ti, akik itt vagytok barátok, ismerősök biztos, hogy mindannyian tudjátok, legyen hát feladatunk, hogy adjuk tovább: nyugalmunkkal, vidám mosolyunkkal, hogy mindenki megismerje és önmaga döbbenjen rá a szeretetnek mekkora hatalma van!
Szeressük hát egymást, mint Te is írod.... addig, amíg lehet!!

Válasz

Baksáné Sztanó Mária üzente 16 éve

Tökélestesen egyetértek. A gond csupán az hogy ezzel mindenki így van, DE CSAK ELMÉLETBEN! Talán azért jó, hogy vannak napok, amelyek szinte felkiáltójelként figyelmeztetnek bennünket arra, hogy álljunk meg, és legalább ilyenkor viselkedjünk a gyakorlatban is ennek megfelelően.

Válasz

Becsei Ferencné üzente 16 éve

Naponta kell ápolnia az embernek a lelkét, hogy a szeretetből Mindenkinek egyformán juttatni tudjon és vigyázni, hogy ne sérüljön az érzékeny lélek. A feltétel nélküli szeretetet bizony még tanulni kell.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Hát igen én is azt mondom amit a nóta,hogy:szeressük egymást gyerekek mert a szív a legszebb kincs ,mert ennél szebb szó ,hogy szeretet a nagy világon nincs.

Válasz

Császár Zoltán üzente 16 éve

Erre kedves vezetőink mind két oldalon rájöhetnének és nem hergelnék a népet talán közelebb kerülnénk egymáshoz,még szerethetnénk is egymást!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Ágikám ! De igazad van !! AZ év minden napján szeretni, tisztelni, segiteni kéne egymást!

Tegnap fodrásznál voltam, és egy aranyos volt kolléganőmmel találkoztam, aki már vagy húsz éve elment nyugdijba, azóta nem láttam. Ugy örültünk egymásnak, olyan jó volt ujratalálkozni vele !
Elmesélt egy olyan szomoru történetet, ami vele esett meg. Szombathelyre utazott a szülőfalujába egy ismerőse temetésére. Vitte a buszon a koszorut, és egy nagy táska ajándékot a volt falubeli ismerőseinek. Utközben megállt a busz Kisbéren, leszállt WC-re. Mire végzett elment a busz és öt otthagyta. Hiába kérte az ott lévő autosokat, senki nem vitte a busz után. Kiállt a templom elé stoppolni és senki nem állt meg. Végül 3 óra mulva jött egy busz, aki felvette és megprobáltak telefonálni, de a diszpécser nem vette fel a telefont. Végülis a táskája nem lett meg, a koszorut valahol kitették az utszélére, az is elveszett. A temetésre végül odaért, csak sirt, sirt....
Miért ilyen közömbösek az emberek? Miért nem figyelnek egymásra?

Válasz

Rné Magdi üzente 16 éve

"Szeressük egymást .....amíg lehet...."

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu