Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Az életünk sok-sok útból és azok találkozásaiból áll. Elindulunk, és nem tudjuk, mikor és hol kell lekanyarodnunk. Nem tudjuk, hogy ha már lekanyarodtunk, akkor ezzel jól cselekedtünk-e. Csak utólag derül ki, hol hibáztunk, hol rontottuk el. A hibákat már nem lehet kiküszöbölni.
Az élet nem egy színház, ahol van próba, főpróba és csak utána kezdődik az előadás. Itt nincs esélyünk próbálgatni, minden csak egyszer történik meg. Minden egyes napunk ajándék, de sokszor nem élünk a lehetőséggel. A lehetőséggel, hogy most szeressünk, hogy ne bántsunk, hogy ne hazudjunk, főleg ne önmagunknak. Ha tévúton vagyunk, elkeseredünk, feladjuk, akkor már nem számít semmi. Ha visszatalálunk helyes utunkra, szégyelljük magunkat, felejteni akarunk, gyűlöljük a múltat. De nem szabad elfelejteni, hogy a múlt nélkül nem létezne a jelen. Semmi sem történik véletlenül, mindennek oka van. Az apró pofonokat, csalódásokat, károkat meg kellett, hogy kapjuk, azok tanítanak, segítenek, hogy értékelni tudjunk, és tisztán lássunk. Az élet tán igazságtalan - gondolják egyesek. Az élet nagyon is igazságos !!!!!!!!!!!!!!!....... mert okít és nevel, csak mi éljük meg a völgyben létet végnek, holott minden éjszakát nappal követ, minden síkságot domb vesz körül, és a nap is lemegy majd újra feljön. És a dombon lenni jó, nézni a síkságot, hogy onnan jöttünk és ide értünk.!!!!!!

 

Címkék: jelen múlt

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Csalódni kell,hogy boldogok lehessünk,Gyűlölni kell,hogy ismét szeressünk.Tudni kell sírni,nevetni,Eldobni valakit s újból visszahívni.Csalódni kell százszor,Csalódni ezerszer,Hogy boldogok lehessünk Egyetlen egyszer.Előzmény: agnia, 2007-08-24 17:05Magdikám! Ennek egy oka van csak. HASONLÓAN GONDOLKODUNK!  Igen , ezt én is észrevettem, és örülök, hogy véletlen itt összefutottunk. AZ élet hány ilyen kellemes meglepetésből áll, csak nyitott szemmel kell járni és észrevenni.

Válasz

Nagy Ági üzente 16 éve

Magdikám! Ennek egy oka van csak. HASONLÓAN GONDOLKODUNK!  Előzmény: Magoca, 2007-08-24 11:14Ágika! Már megint nagyon szépet irtál, és hogy lehet az, hogy mikor olvasom azaz érzésem, hogy ezt akár én is irhattam volna? Minden szépet és jót kivánok neked!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Ágika! Már megint nagyon szépet irtál, és hogy lehet az, hogy mikor olvasom azaz érzésem, hogy ezt akár én is irhattam volna? Minden szépet és jót kivánok neked!

Válasz

Rné Magdi üzente 16 éve

Agka!Nagyon szép és milyen igaz amit leírtál."Semmi sem történik véletlenül"

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu