Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

network.hu

 Soha nem lenne szabad úgy megbántani valakit, hogy abból lelkiismeret furdalásod legyen..A lelkiismeret furdalás, a másiknál a szenvedés fokát jelenti....Soha nem lenne szabad úgy lefeküdni, hogy haragszunk a másikra, vagy netán, magunkra, mert jogtalanul bántottuk meg a másikat....és nem tudunk bocsánatot kérni.. kisimult lélekkel, a harag felszabadításának, tovaszállásának könnyűségével hajsd a fejed kedvesed vállára...Ez kötelező kellene. hogy legyen, mindenki számára...Soha nem szabad megsérteni valakit, pláne, ha ő a közeli barátod, szerelmed, szeretőd...ez a sértés elmúlik, de a heg ottmarad...a lelkében, a lelkünkben..Soha nem lesz már olyan, mint "újkorában"..Soha nem szabad, hogy büszkeségünk felülkerekedjen a józan ítélőképességünkön, és büszkeségből haragot tartsunk!Ez bűn, és azon kívül, tapintatlan, primitív dolog...nem beszélve arról, milyen káros a lelkünknek, a másik lelkének...Az lenne az üdvös, ha mindenki belátná a hibáit és tanulna belőle....nem lenne szabad, hogy szaporpodjanak folyamatosan, mert egyszer csak olyan sok lesz, hogy elveszünk benne, és hiába akarunk szabadulni belőle, feladva már a maradék büszkeségünket is, örökre fogva tart. Engedni kell a szívünket a jóra, mert csak arra vár, és csak a mi "buta eszünk" gátolja meg, hogy megmutassa magát jótékony, üdvözítő formájában.A szív nem hazudik! A szív, mindig jót akar! A szív, várja, hogy jót tegyenek vele. A szív az igazi énünk, a szeretete a lelkünk mozgatórugója, mely olykor eltéved, de mindig visszavágyik a helyes útra.Halgassunk rá!!!!!!!!!


És, hogy miért pont most írtam erről?
Mert ma sikerült megtennem...hogy mit???...az itt most nem fontos...a lényeg, hogy közel két heti vívódás után sikerült megtennem a lépést...nehéz volt... nehéz volt felülkerekedni a rossz érzéseken, mely ezzel együtt járt, feladni büszkeségemet, feledni sértettségemet, de végül is sikerült...és most a megnyugvás árad szét egész testemben, lelkemben....ma éjjel már semmi nem zavarhatja meg álmomat...
A szívemre hallgattam......

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Baksáné Sztanó Mária üzente 16 éve

Különös, hogy már megint, szinte egy időben történik hasonló dolog mindkettőnkkel.
Nekem nagyon nehéz volt mert a büszkeség és a makacsság igen nagy úr, s bizony sokszor egy jelentéktelen, vagy félreértett (de kimondott szó, mondat) igen lehetetlen helyzeteket tud teremteni. Amelyekből azután igen nehéz kikeveredni anélkül, hogy valamelyik fél ne kezdeményezzen.
Én eddig úgy gondoltam, hogy annak kell ezt megtennie, aki szerintem hibázott! (Vannak azonban helyzetek, amikor a félreértés okoz bajt, s akkor bizony több idő szükségeltetik arra, hogy valamelyik fél elszánja magát - feladva büszkeségét).
Egy biztos, hihetetlenül jó érzés, ami utána következik.
EGYETÉRTEK :)

Válasz

Demeter Klára üzente 16 éve

Gratulálok ahoz a nagy lépésedhez, ami végül nyugodt álommal ajándékozott meg! "Szeresd felebarátodat..." Ez többször eszünkbe kellene jusson!

Válasz

Mohácsiné Zsóka üzente 16 éve

Szia Ági!

Nagyon szépen megfogalmaztad! Hányszor éreztem már én is ezt!
Velem azt tanították a szüleim, hogy soha ne faküdj le haraggal a szívedben, amire azóta is gondosan ügyelek, hogy így legyen.

Válasz

Császár Zoltán üzente 16 éve

Olvastam!P.Z.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Jól döntöttél ha a szívedre hallgattál nagyon sokszor az ésszel helytelen döntések születnek amit később megbánnak az emberek de bevallani még sokszor önmaguknak is szégyellik.A büszkességet nagyon helytelenül előnyben részesítik.Rájönnek de akkor már késő.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

És ez így van...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Én is jártam már úgy hogy a szívemre halgattam az eszem helyett volt ,hogy jó volt volt ,hogy nem,de azt megtanultam,hogy akármilyen harg is van bennem nem fekszem le úgy,hogy a szívemben ne legyen béke akkor van nyugodt állmom.

Válasz

Rné Magdi üzente 16 éve

Szia!
Milyen igaz amit irtál.
Nálunk úgy mondjá a tüske ott marad.
Én hamar szúrok /skorpió vagyok/amit nagyon megbánok,de haragot tartani nem szeretek senkivel.

Válasz

Tóth Zoltánné Erika üzente 16 éve

Hm sokszor átéreztem én is ugyanezt.Azaz igazság nem igazán merek szeretni,a szívemre hallgatni,mert abból mindíg csak a galiba van.Ez a sors fintora,sajnos

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Jaj de szépen leirtad !!! Hányszor éreztem én is hasonlót !
AZ ember alszik a bánatára egyet, utána a szivére hallgat és megnyugszik, bármit is tett, jól döntött.
Jól tetted, hogy te is a szivedre hallgattál !!!
Puszi M.

Válasz

További hozzászólások 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu