Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

DVD - Elhárult az akadály a második X-Akták mozifim forgatása elől
2007. júl. 16., hétfő, 14.38.38


David Duchovny és Gillian Anderson egyaránt elfogadta a felkérést a már régóta tervezett X-Akták mozi főszerepére, így most már biztosra vehető, hogy az új epizód leforgatásra kerül.

A kilenc évvel ezelőtt bemutatott és igen nagy sikert hozó X-Akták mozi második részének elkészülte körül sokáig teljes volt a bizonytalanság, ezt oszlatta el immár remélhetőleg véglegesen David Duchovny egy szombat este adott tévéinterjúban.
Mint nyilatkozta, a jövő héten mutatják be neki és Gillian Andersonnak a Chris Carter és Frank Spotnitz által írt forgatókönyvet, amit már minden bizonnyal szerződés aláírása követ, mivel úgy tudja, hogy főszereplőtársa is elfogadta a felkérést.
A történet alapjai már évekkel ezelőtt összeálltak, mikor először vetődött fel egy második rész elkészítésének a lehetősége.
A forgatás megkezdésére várhatóan két hónapon belül, még az ősszel sor kerül, a premier tervezett időpontja egyelőre még nem ismert.
Az X-Akták sorozat 1993-2002 között futott, mielőtt a két főszereplő kiszállt belőle, az eddigi egyetlen X-Akták mozi 1998-ban került bemutatásra, és a várakozásoknak megfelelően teljesített.
Duchovny éppen új Californication című sorozatának a premierjét várja nem kis izgalommal, melynek első részét augusztus 13-án vetíti a Showtime csatorna.
FüligJ

Címkék: X Akták

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu