Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

DANA SCULLY

(Gillian Anderson/Tegan Moss)

Dana Katherine Scully különleges ügynök nemcsak egy, a törvényszéki orvostanban is jártas doktornő, hanem megrögzött materialista, aki szerint minden X-akta mögött tudományos magyarázatoknak kell lennie. Habár Scully az objektivitás és a józanész mellett tör lándzsát, nyitott a kivételes lehetőségek felé.
Szülei akarata ellenére az orvosi egyetem után Quantico-ba ment, ahol két évig járt az FBI akadémiára. Első beosztásaként rögtön Fox Mulder és az X-akták mellé került, azzal a szilárd elhatározással, hogy lerántja a leplet a misztikumról.

Az együtt ledolgozott évek során tapasztaltak azonban eloszlatták szkepticizmusát. A tudományba és a rendezett világba vetett hite minden, Mulderrel közösen kivizsgált esettel, egyre gyengült. Távol attól, hogy a Hivatal kéme legyen, akik gátolják a munkát, mostanra Mulder egyenlő rangú partnere lett, és az olyan, megcáfolhatatlan bizonyítékok gyűjtésére koncentrál, amelyek egyértelműen alátámasztják, hogy az igazság odaát van.

A társával eltöltött idő azonban nemcsak arra volt jó, hogy megtudjon valamit a környező világból, hanem arra is, hogy felfedezze saját magát. Kiderült, hogy őt is elrabolták az idegenek és az űrhajón végzett kísérletek, valamint egy nyakába beültetett chip miatt, terméketlenné vált. Amikor az implantátumot eltávolították, rák támadta meg. Csak egy másik chip beültetése mentette meg az életét.

Mindezek azonban nem magyarázzák meg, miként lehetett végül mégiscsak terhes. Habár ő és Mulder kezdik elfogadni, hogy a gyermek természetes úton fogant, a későbbiekben kiderül, hogy a kis William mégiscsak nagyobb csoda eredménye, mint azt elképzelték. És ez nem kis veszélybe sodorja őket...

Címkék: X Akták

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu