Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Tölgyfa padlók PARADOR-módra

Megjelent a lap 2007. 10. havi számában. Rovat: Parketta

A tölgyet padlóburkolatként évszázadok óta használjuk meleg színe, rajzolata és tartóssága miatt.  Nem véletlen, hogy a parkettagyártásban világelsők közé tartozó PARADOR cég számtalan változatban kínálja ezt a gyönyörű anyagot.

Partnereink Parketta tevékenységi körben: klikk ide!

Ha nem szeretne lemaradni egyik cikkünkrõl sem, iratkozzon fel hírlevelünkre! Klikk ide!

Legnépszerűbb termékei közé tartozik a rusztikus felületű, rajzos Country tölgy, mely a hagyományos, jellegzetes sárgás árnyalatban kapható, valamint a divatos, sötét tónusú Smoked oak, azaz füstös tölgy. E magas kopásállóságú padlók laminált változata valósághűen adja vissza a valódi fa kissé barázdált felületét, a gyanútlan szemlélőben fel sem merül, hogy laminált padlót lát. A manapság divatos fózolt élek és a kedvező árfekvés okán bárkinek ajánlható, hogy ezeket válassza.
A PARADOR nem elégszik meg azzal, hogy néhány, divatos padlófajtából egy-két változatot fejleszt ki, és csak azokat árulja, hanem a többiek előtt járva diktálja a trendeket. Más cégektől eltérően, csak rá jellemző felületű és színű padlóburkolatainak egyedülállóan széles spektrumát nyújtja a vásárlóknak. Az klasszikus megjelenésű hajópadló változatokból természetes színűt éppúgy választhatunk, mint fehérítettet („meszes” tölgyet), izgalmas megjelenésű füstöltet, vagy a loft lakásokban népszerű, vékony lapocskákból álló „ipari padló” megjelenésűt. 
A halszálka mintázatú padló híveinek a Trendtime 3-as natúr színű vagy meleg tónusú padlói a vásárlók kedvenceivé váltak nemcsak a hiteles famintázatuk és a szép selyemfény miatt, hanem azért is, mert a padlóelemek speciális „klikkes” megoldásúak: rövidebb oldalukon is összepattinthatóak, így többé nem fordulhat elő, hogy a lapok közt hézagok keletkeznek.


A fózolt, laminált padlók közül sláger a Trendtime 2-es sorozatból a Wine & Fruits, melynek felületére a régi korok gyönyörű boros és gyümölcsös ládáinak „logóit” nyomták.Igazi különlegesség a selymes fényű, szürke árnyalatú Parisienne Grey, mely a modern enteriőrökben fantasztikusan mutat. A cég sokféle, szebbnél szebb készparkettát és tömörfa padlót is gyárt. 3 rétegű, 14 mm vastag készparkettáira 25 év garanciát ad. A szabadalmaztatott automata-klikkes kialakítás okán a padlólerakás nagyon gyorsan elvégezhető, nem szükséges a kalapáló blokk, mivel az elemek mind a hosszabb, mind a rövidebb oldalon egymáshoz kapcsolódnak. E megoldásnak köszönhetően nagyon szoros és stabil a kapcsolódás, egyszerű az installáció még ragasztott padló esetén is.
 

Az élő fa látványa és tapintása különleges érzés. Egyedi és megismételhetetlen rajzolata különlegesen szépen érvényesül a cég egyik újdonságán: a félig füstölt padlón. A fát még feldolgozás előtt kezelik, így a füst nem járja át teljes egészében. A matt lakkozás gyönyörűen kiemeli a megsötétedett és a világosan maradó rész játékos színátmenetét. Aki nem kedveli a többszínű felületet, annak a válogatott, egységes megjelenésű tölgyeket ajánljuk, aki pedig inkább a csomós, rusztikus változatot szereti, az is megtalálja a kínálatban a kedvére való padlót.

 Nincs olyan vásárlói réteg, melyet ki ne elégítene a választék, mivel válogathatunk az olajjal impregnált, olajjal impregnált fehér,  lakkozott és lakkozott matt-fehér a felületek közül is.

 Legközelebbi cikkünkben a PARADOR fenyőpadlóiról olvashatnak.
  Szöveg:  Zámborszky Éva okleveles lakberendező
avenet@marketorg.hu
  Parador Képviselet:
EVENTUS-TRADE KFT.
2096 Üröm, Kőbányai út 16.
26 / 550 177, 30 / 565 9875
www.paradoronline.hu
info@paradoronline.hu

Címkék: otthon

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu