Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Sanoma - Híd Rádió Rt.: összefognak a bulvársajtó védelmében
2005-05-05 09:26 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Sanoma Budapest Kiadói Rt. és a Színes Bulvár Lap kiadója közötti stratégiai együttműködés célja a bulvársajtó megítéléséről kialakult negatív trend megfordítása és a két kiadó piaci pozíciójának megszilárdítása.

A megállapodás mögött a két kiadó azon felismerése áll, hogy Magyarországon, más országgal ellentétben, folyamatosan romlik a bulvárlappiac presztízse.

A létrejött stratégiai együttműködés első lépésként egyrészről szakmai-tartalmi és barter együttműködésből, mindamellett online partnerségből is áll. A Híd Rádió Rt. kiadásában megjelenő napilap és a Sanoma hetilapjai egyrészt tartalmilag és kommunikációs szempontból is kiegészítik egymást, másrészt lehetőséget nyújtanak a hirdetői piac számára csomagajánlatok kialakítására is. Ezt az együttműködést a felek ki kívánják terjeszteni a Híd Rádió Rt. tulajdonában álló Sztár Rádióra is.

Címkék: bulvársajtó

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu