Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

45961_230786_normal

Kárpáti Rudolf : Bár technológiai szempontból, szolgáltatói oldalról felkészültünk, ma még az analóg rádiózás szakaszát éljük Magyarországon. Működnek, de relatíve gyenge  vételi minőség  valamint internetes rádiózás és müholdas sugárzás miatt visszaszorulóban vannak a rövidhullámú adók.

Jászberény állomásról sugározzuk a Magyarországon adó ilyen műsoraít tengerntuli és európai célpontokra .Ennél jobb mínőségi vételt bíztosít a középhullámú rádiózás. A legismertebb a Kossuth Rádió solti nagyadón sugárzott programja. Ezt jó időjárási körülmények mellett Frankfurt környékén is lehet fogni és teljes a magyarországi lefedettsége. A Kossut Rádió műsorát , illetve Regionális műsorokat sugárzunk középhullámon kisebb teljesítményű adókra is, tehát  Nyiregyháza, Miskolc, Győr, Mosonmagyaróvár és Szombathely. A középhullámú rádiózás az URH frekvencia szűkös száma miatt Magyarországon a reneszánszát éli.

 

( Részlet az Antenna Hungária szakértőjével, Kárpáti Rudolffal készített riportból. )                                        

Címkék: digitális rádiózás

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu