Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

45961_230786_normal

Klasszikusan a rádió sávszélessége olyan nagyságrendű,hogy egy 128 kbites minimális ADSL sávszélességen átvihetők a programok. Jó minőségű rádió hangot lehet hallgatni. A NET-en keresztüli rádiózás egyértelműen fejlődik.Hátránya, hogy autós rádiózásra nem alkalmas.A rádióhallgatók többsége autóban hallgatja az adásokat, azt pedig földszinti technikával lehet sugározni, még műholddal sem. Lesznek akiknak a rádióhallgatási szokásainak a digitális rádió földfelszini sugárzással felel meg és lesznek akik mobil telefonon, kis készülékeken vagy interneten keresztül rádióznak.

Címkék: digitális rádiózás internetes rádiózás

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

A digitális rádiózás elsődleges célcsoportja.Legkevesebb költséggel a földfelszini rádiósugárzással lehet elérni, nagy tömegeket és nem az interneten. Piaci verseny van, de egyetlen fekmérést sem láttam amely arra a következtetésre jutna, hogy valamelyik sugárzási forma rövid vagy középsávon eltűnik, mert egy másik kiszorítja. A szolgáltatók elérhetősége, minősége, és az ár dönt.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu