Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Nincsenek kötelezően előirt védőoltások. Hasznos ha gyermekbénulás, tetanusz elleni védettséggel rendelkezünk. Juliusstól- októberig fenn áll a malária fertőzés veszélye. A trópusi övezetekben Hepatitis Typ. A  és B fertőzés előfordulhat.. Kolera, tifusz, bilharzis ellen a hygiéniás  előirások fokozott  betartásával, husételek alapos átsütésével védekezhetünk. Lehetőleg ásványvizet fogyasszunk  és a mosdóvizet fertőtlenitsük.

Mosatlan gyümölcsöt, utcán, piacokon árult  nyer élelmiszereket nem tanácsos fogyasztani.

A hamvas héju gyümölcsöket meg kell hámozni. A vérhas ma is gyakran felbukkanó és igen nehezen gyógyitható betegség Marokkóban. Legfőbb terjesztői a legyek.

Erősen szűrő hatású napszemüveg viselése ajánlott.

A skorpióveszély nagyvárosi szállodákban nem fenyeget, de a kisebb helyiségek fogadóiban lefekvés előtt jól ki kell rázni a lepedőt, meg kell nézni az ágyat.  A cipőt, pedig felhúzás előtt kell kirázni.A skorpió 2-8 cm nagyságu jellegzetes állatka, ne próbáljuk megfogni, mert marása halálos lehet. Strandokon a fűben se járjunk mezitláb.

Az állat hajnalban megdermed a GYEREKEK ÖSSZESZEDIK ÉS A GYANUTLAN TURISTÁNAK ELADÁSRA KINÁLJÁK. Senkinek ne jusson eszébe skorpiót különleges emléktárgyként megvásárolni, ez a gyerekekre és ránk nézve is nagyon veszélyes.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu