Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Tortilla lap házilag

·          

·   

Hozzávalók:

·        

  • 30 dkg liszt
  • 4 evőkanál olaj
  • 1 teáskanál só
  • oregano (nem muszáj)
  • langyos viz
  • bors

Elkészítés:

A tortillához összegyúrom a hozzávalókat annyi vizzel, amitől szépen összeáll, ne legyen túl kemény!

8 részre osztom, egyenként köralakúra nyújtom (papírvékonyságúra), és száraz, forró serpenyőben kisütöm (oldalankent 1 perc). Akkor jó, ha felpúposodik és barna foltok jelennek meg rajta.

Tálaláskor, ha szülséges, fel lehet melegíteni a lapokat a serpenyőben vagy mikróban.

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu