Kis türelmet...
Szilvával töltött sertésszűz mákos tésztakéregben
Hozzávalók 4 személyre:
Elkészítés
A vörösbort öntsük lábosba, adjuk hozzá a fahéjat, csipet sót, frissen őrölt borsot és a felaprított fokhagymát. Adjuk hozzá a kisebb kockákra vágott szilvát, és forraljuk, amíg a szilva megpuhul és a bor alkoholtartalma elfő.
A húst oldalról vágjuk úgy be, hogy tölteni tudjuk, nyissuk szét, bőven sózzuk, borsozzuk, helyezzük rá a szilvát. Tekerjük ki a leveles tésztát, helyezzük rá a húst, majd szorosan tekerjük fel. Kenjük meg a tésztát a felvert tojással, és bőven szórjuk meg a mákkal. 180 fokra előmelegített sütőben süssük 35 percet. Tört burgonyával kínáljuk.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!