Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Szezámmagos  CsirkeKínai szezámmagos csirke II.

Hozzávalók


Pác
1 evőkanál olíva olaj,

1 evőkanál fehér bor,

1 teáskanál cukor ,

 1 csipet só,

 

 Bunda

fél csomag sütőpor,

3 evőkanál oliva olaj,

2 db tojás,

6 evőkanál liszt,

3 evőkanál keményítő,

1 dl víz,

1csipet só

 

Öntet

  1dl kechup, 0,5-1dl víz (attól függ mennyire sűrű a kechup),

4 evőkanál szója szósz,

3 evőkanál méz,

2 evőkanál szezámmag,

1tk csili (vagy erőspaprikakrém)

 

1 db csirkemell apróra vágva,+ olaj sütéshez   

Elkészítés

Először is a csirkemellet kisebb szeletekre, csíkokra vágjuk, majd pácba beletesszük  , min.3-4 órára. (de inkább egy élyszaka)

Egy tálba beletesszük a bundához a hozzávalókat  és sűrű masszát készítünk,(haggyuk 1-2 órat álni) .

Elkészítjük a mázat a páccal egyidőben vagy közvetlen utánna.(ez is akkor jó ha össze érik.)

A húst beleforgatjuk a bundázáshoz elkészített masszába, majd forró olajban sütjük. Amikor a húskockát beletesszük a bő, forró olajba, figyeljünk, hogy a bunda teljesen befedje.
 A megsült húsfalatokat lecsepegtetjük, és rögtön a mázba forgatjuk, majd tálra tesszük.
. Rizstésztával (forró tűzön megpirítva), vagy rizzsel tálaljuk.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu