Kis türelmet...
Hozzávalók:
Elkészítése:
A vöröshagymát és fokhagymát apróra vágom. A répát és uborkát 4*4 mm-esre aprítom vagy a reszelő nagy lyukán lereszelem. A csirkemellet kis kockákra vágom.
Egy edényben vagy wokban nagyon forró olajban megpirítom a vöröshagymát és fokhagymát, majd beleteszem a csirkemellet. Ha a hús megpuhult (nagyon kevés idő kell neki), akkor felöntöm kb 1,5 l vízzel. Beleteszem a répát, gombát, káposztát majd egy kicsit később az uborkát. Ízesítem az ecetekkel, sóval, borssal, szójaszósszal és az erős Pistával.
Lentebb vesszük a lángot vagy akár le is lehet húzni róla, majd az alaposan felvert tojást szépen belecsorgatjuk és megkeverjük óvatosan, amíg fel nem jön a tetejére, majd újra rátesszük a lángra és feltekerjük a hőfokot.
A keményítőt felöntjük egy kevés vízzel, simára keverjük, majd lassan beleöntjük a levesbe miközben addig kevergetjük, amíg el nem éri a sűrűséget. Ha kész vagyunk a tetejére tesszük az apróra vágott újhagymát és a szezámolajat.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!