Kis türelmet...
Tejszínes csirkemell ropogós sajttal a tetején:
Hozzávalók
• 80 dkg csirkemellfilé
• 15 dkg reszelt sajt
• 2.5 dl tejszín
• 2 evőkanál olívaolaj
• 1 kávéskanál szerecsendió
• só
• bors
Elkészítés:
A csirkemellet vágd tenyérnyi szeletekre. Szórd meg mindkét oldalukat sóval, borssal és egy kevés szerecsendióval, locsold meg olívaolajjal, és tedd a hűtőbe egy órára, hogy a fűszeres ízek lejussanak a hús belsejébe.
A pácolási idő leteltével a csirkeszeletek felét tedd egy kisebb tepsibe. Oszd el rajta a reszelt sajt felét, majd fedd be a hús másik felével. Öntsd le tejszínnel, végül a tetejét szórd meg a maradék reszelt sajttal. Alufóliával letakarva told 180 fokos sütőbe. 45 perc múlva vedd le a fóliát a tetejéről, és pirítsd még 10-15 percig, amíg a sajt ropogóssá válik a tetején.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!