Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Tejszínes csirkemell ropogós sajttal a tetején:


Hozzávalók
• 80 dkg csirkemellfilé
• 15 dkg reszelt sajt
• 2.5 dl tejszín
• 2 evőkanál olívaolaj
• 1 kávéskanál szerecsendió
• só
• bors

Elkészítés:
A csirkemellet vágd tenyérnyi szeletekre. Szórd meg mindkét oldalukat sóval, borssal és egy kevés szerecsendióval, locsold meg olívaolajjal, és tedd a hűtőbe egy órára, hogy a fűszeres ízek lejussanak a hús belsejébe.
 
A pácolási idő leteltével a csirkeszeletek felét tedd egy kisebb tepsibe. Oszd el rajta a reszelt sajt felét, majd fedd be a hús másik felével. Öntsd le tejszínnel, végül a tetejét szórd meg a maradék reszelt sajttal. Alufóliával letakarva told 180 fokos sütőbe. 45 perc múlva vedd le a fóliát a tetejéről, és pirítsd még 10-15 percig, amíg a sajt ropogóssá válik a tetején.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu