Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Édesmama meggyes pitéje recept

 

hirdetés
hozzávalók / gáztepsi

ajánlat

Van, aki a meggyet belisztezi, hogy ne süllyedjen le a tészta aljára. Ennél a tésztánál nem kell.
Természetesen más gyümölcsökkel, sőt, jól lecsepegtetett befőttel is készíthető.



elkészítés
  1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra (nem légkeverés!).
  2. Kivajazzuk-lisztezzük a tepsit.
  3. A tojássárgákat szétválasztjuk a fehérjétől. A sárgákat a cukorral fehéredésig keverjük.
  4. Belekeverjük az olajat és a vizet, majd a sütőporos lisztet.
  5. Egy csipet sóval felverjük a tojásfehérjét és az előző tésztával óvatosan elkeverjük.
  6. Tepsibe öntjük és beledobáljuk a meggyet.
  7. Tűpróbáig sütjük. 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu