Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

Marokkói csirke saláta paradicsomos rizzsel,csicseriborsóval és fügével


Hozzávalók           

  1. A csirkét pácoljuk be egy órára a sütés előtt az olíva olajba és a Harissa krémbe. Olíva olajon pirítsuk át, majd helyezzük 170 fokra melegített sütőbe 15 percre. Ezután pihentessük és hagyjuk hűlni.
  2. Közben forró vízben oldjuk fel a Knorr Házias Tyúkhús Levesalapot, majd főzzük meg benne a rizst. Szűrjük le, majd keverjük össze a paradicsomsűrítménnyel. Tegyük félre.
  3. A hagymát vágjuk apró kockára. A fügét vágjuk apró darabokra, majd keverjük össze a rizzsel, a csicseriborsóval, a kukoricával, a hagymával és a korianderrel.
  4. A Knorr saláta öntetet keverjük el olíva olajjal és narancslével. A fele öntetet adjuk a rizshez.
  5. Helyezzük egy tálra a rizssalátát. A tetejére helyezzük a csirkemell szeleteket és az egészet díszítsük saláta levelekkel. Öntsük le a maradék öntettel és szórjunk pirított kenyérkockákat a tetejére.

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu