A csirkét pácoljuk be egy órára
a sütés előtt az olíva olajba és a Harissa krémbe. Olíva olajon pirítsuk
át, majd helyezzük 170 fokra melegített sütőbe 15 percre. Ezután pihentessük
és hagyjuk hűlni.
Közben forró vízben oldjuk fel
a Knorr Házias Tyúkhús Levesalapot, majd főzzük meg benne a rizst. Szűrjük
le, majd keverjük össze a paradicsomsűrítménnyel. Tegyük félre.
A hagymát vágjuk apró kockára.
A fügét vágjuk apró darabokra, majd keverjük össze a rizzsel, a
csicseriborsóval, a kukoricával, a hagymával és a korianderrel.
A Knorr saláta öntetet keverjük
el olíva olajjal és narancslével. A fele öntetet adjuk a rizshez.
Helyezzük egy tálra a
rizssalátát. A tetejére helyezzük a csirkemell szeleteket és az egészet
díszítsük saláta levelekkel. Öntsük le a maradék öntettel és szórjunk
pirított kenyérkockákat a tetejére.
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Kommentáld!