Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Indián torta recept
Indián torta

 

Hozzávalók:

  • 40 dkg burgonya
  • 20 dkg liszt
  • 15 dk margarin
  • 5 tojás
  • 50 dkg kelkáposzta
  • 1 db paradicsom
  • fél csomag kakukkfű
  • 1,5 dl tej
  • 2 dl tejföl

Elkészítése:

A burgonyát sós vízben megfőzzük, ha megfőtt hagyjuk hűlni, majd apró darabokra vágjuk. A lisztet összegyúrjuk 10 dkg margarinnal, 1 tojással, sóval és egy kevés vízzel. Körülbelül fél órát pihentetjük a tésztát, addig elkészítjük a zöldségeket.

A kelkáposztát vékony csíkokra, a paradicsomot apró kockákra vágjuk. 5 dkg margarint felolvasztunk egy edényben, és megpároljuk benne a kelkáposztát.

Hozzáadjuk a paradicsomot, a kakukkfüvet és a burgonyát. Hagyjuk hűlni. A tésztát kivajazott tortaformába nyomkodjuk és rátesszük a kelkáposztás keveréket.  4 tojást elkeverünk 1,5 dl tejjel és a tejföllel, majd ráöntjük a kelkáposztára. 180 fokon 55 percig sütjük. (Mielőtt kivesszük a sütőből meglehet szórni egy kis sajtal ha úgy gondoljuk.)

 

Ezt a franciàk is csinàljàk,sok mindennel el lehet kèsziteni,zoldsègekkel,gyu

molcsokkel,husokkal,halakkal,a tojàs,és a tejfol a fontos minden esetben!! Tortaformàban sütve elősször a tésztát,arra mennek a hozzàvalokat,ès mehet a sotobe!

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu