Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diós-meggyes rétes recept

 

hozzávalók / 6 adag

·          

elkészítés

  1. A vajat megolvasztjuk, és kihűtjük.
  2. Ameddig a vaj hűl, összekeverjük a darált diót a porcukorral, a vaníliás cukrokkal és a lereszelt citromhéjjal.
  3. A meggyet megmossuk, kimagozzuk.
  4. A réteslapokat megkenjük olvasztott, kihűlt vajjal. Két-két réteslapot egymásra fektetünk. A cukros diót elosztjuk a három rétesen, majd a meggyel is megszórjuk. Feltekerjük őket. Óvatosan átemeljük sütőpapírral bélelt tepsire. Megszurkáljuk hústűvel a rétesrudakat. Megkenjük a maradék olvasztott vajjal.
  5. Előmelegített 180 fokos sütőben 15-20 percig sütjük. Ha megsült, kivesszük, és kb. 10 percig pihentetjük, majd felszeleteljük. Porcukorral vékonyan megszórhatjuk.
  6.  
  7. 30 dkg darált mák  A mákot egy kevés tejjel megfőzzük.
  8. 15 dkg meggy vagy 2 db alma
  9. 5 dkg cukor

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu