Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 Bakonyi sertésragu galuskával

Hozzávalók.

1 kg sertéshús (comb vagy lapocka)
10 dkg füstölt szalonna

őrölt fekete bors

1 fej vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma,
1 kk őrölt piros paprika
2 fehér paprika
1 db paradicsom
30 dkg gomba
2 dl tejföl
1 ek liszt
1 kk mustár

Elkészítése:

A húst kockára vágom, kevés olajon fehéredésig pirítom, sózom, borsozom, majd felöntöm 1 dl vízzel és fedő alatt párolom.
A szalonnát apró csíkokra szelem, zsírjára sütöm.
Közben a hagymát finomra vágom, a fehér paprikát belső részét kivágom,majd felszeletelem és a paradicsomot és a gombát is.

A szalonna zsírján a ,a finomra vágott hagymát üvegesre párolom, majd hozzáadom a fagyasztott gombát,paprikát,paradicsomot,meghintem piros paprikával,hozzáadom az áttört fokhagymát,
kb 1 dl vizet, ízlés szerint sózom,borsozom,majd összeforralom.
Beleteszem a félig megpuhult húst levével együtt és tartalék lángon tovább főzöm.
Ha már megpuhult behabarom.
A habaráshoz a tejfölt, 1 kiskanálnyi mustárt, 1 kk porcukrot, 1 evőkanál lisztet csomómentesre kikeverek és lassan a raguhoz adom, majd összeforralom.
Galuskával tálaltam.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu