Kis türelmet...
Baconos, sajtos, gombás csirketekercs!
Hozzávalók:
60 dkg csirkemell
40 dkg gomba
1 vörös hagyma
15 dkg reszelt ementáli sajt
12 vékony szelet bacon
1 tojás
olívaolaj
petrezselyem
só, bors
Elkészítése:
A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg
tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A
hagymát és a gombát felszeleteljük, olívaolajon megdinszteljük. Mikor
elkészült, lecsöpögtetjük és összekeverjük a reszelt sajttal és a tojással.
Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet is. A csirke
darabokon egy-egy kanál tölteléket elsimítunk, majd feltekerjük őket. Ezt
követően a bacon szeletekbe becsomagoljuk a csirkemelleket. Kivajazott tepsibe
tesszük és 30-35 percen át 180 fokon sütjük, amíg aranybarna lesz, apróra
vágott petrezselyemzölddel díszítjük. Burgonyával, vagy párolt zöldségekkel
tálaljuk.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!