Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Borzasztó élményben volt részem az előbb......jajjj! Előjáróban megemlíteném, hogy ha valamitől iszonyodom, na, az a pók (továbbá a férgek, csúszómászók, bogarak, békák, de ez a történet szempontjából most mellékes!) Szóval elmélyülten püföltem a klaviatúrát, amikor valami furcsa mozgást véltem felfedezni a szemem sarkánál. Egy, számomra hatalmas termettel bíró (1 cm) fekete pók iparkodott felém az íróasztal tetején. Megfagyott bennem a vér. Úgy ugrottam fel az asztaltól, mint az aggszűz, ha táncra kérik, azzal a különbséggel, hogy ő eközben szégyenlősen vihog, én meg visítottam! Az összes szőr, ami még van rajtam, az égnek meredt, így úgy néztem ki, mint egy hatalmas sündisznó, csak nekem nem volt alma a hátamon.(ezt csak a tisztánlátás miatt mondom!..) Remegtem ám rendesen, a víz csurgott a hátamon is! Mire magamhoz tértem, már ha azt az állapotot annak lehet nevezni, addigra az én lakótársam komótosan tovább ballagott, elveszve a szemem elől. Így most állva írom ezeket a sorokat, és közben nagy elhatározásra jutottam. Beöltözöm terminátornak, és megküzdök vele. Győzzön a jobbik! (Nem röhög, mert rohadtul be vagyok rezelve!)
Nincs nyugalom.
Nem engedném már bő lére a pókom történetét, de eszembe jutott egy számomra késdöféssel bíró információ. Azt mondják az okosok (vagy akik ezt már tapasztalták), hogy egy ember az élete során legalább 8 pókot megeszik...alvás közben!!! Brrr....Na ez jutott nekem eszembe! És mi maradt nekem ebből? A bizonytalanság! Vajon túl vagyok-e már ezen a rettenetes számon, vagy még hiányzik hozzá egy pár darab? (Pók!) Mert ha nem, te jó ég, ez biztos azért ólálkodik a közelemben, hogy alátámassza a statisztikát. Nem is értem ezeket a buta pókokat. Képesek azért feláldozni az életüket, hogy holmi bizonyítékkal szolgáljanak mindenféle ráérő tudóspalántának? Részemről hajlandó vagyok a kompromisszumra, ha kell, írásba adom, hogy igen, én böcsülettel elfogyasztottam a rám rótt adagot, csak hagyjon már engem békén, ha kérhetném!
A biztonság kedvéért ma éjjel leragasztom a szám.......mert nem találom sehol az én pókomat!
Képet sem teszek fel, mert még azon sem szeretem látni a természet ezen élőlényét. Na, jó, egy pókháló azért még elmegy.....

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

L. Ágnes üzente 16 éve

Jaj, nagyon jót derültem! Tragikomikus történet. Na jó, ha már a 8 pókot elfogyasztottad életed során, akkor most jöhet a desszert!:))))))) 

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Szabó LőrinczÁlommá zsongul a tücsökzene.Majd a legpuhább lepke is elül,a Hold a szomszéd kertbe menekűls ott játszik tovább, ezüstcsöndű fény,a pók sokszögű tündérlemezén.Kapcsolódó képek:· kapcsolódó kép 1.· kapcsolódó kép 2.· kapcsolódó kép 3.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu