Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Andrea blogja - 2009. szeptember

Szombaton a Király utcában jártam és elhatároztam, hogy többször ráveszem Anyut (vagy valaki mást), hogy menjünk be a városba, mert a Király utca egyre szebb.

A Blöff kocsmában voltunk, ez az unokatesóm, Iván munkahelye, és a nagynéném szülinapját ünnepeltük. Meglepetésbuli volt, Dóri és Iván, a nagynéném két gyermeke szervezte, és nagyon jól sikerült. Mari (a nénikém) meglepődött, örült az összegyűlt társaságnak és még meg is hatódott.

Szuper volt!

Címkék:

Tovább 

Szeptember másodikán Ravennában jártunk. Itt sok a régi mozaik a bizánci császárok és a korai kereszténység idejéből.

Hasonlítanak a gyerekek rajzaira, mókás és elképesztő képek. Mikor történelemről olvasok, mindig az az érzésem, mintha az emberiség is azokon a korszakokon menne keresztül, mint maga az ember. Kezdetben, kisbébi korában még nem beszélt, csak óbégatott és kézzel-lábbal evett, azután érdeklődő kisgyerek módjára meg akarta ismerni a világot, most pedig, főképp az elmúlt században tinédzserkorba lépett, mindent jobban tud a szüleinél (Legyen az a természet?

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Szabó Mária üzente 14 éve

Voltam én is korábban Ravennában, csodálatos hely, sok látnivalóval, élménnyel. Eszembe jutott a látvány kapcsán Passuth L. könyve, jó volt látni mindent.Örülök, hogy Te is ott lehettél. Nagyon jók a felvételek. Mária.

Tovább 

Kedves Pályázók!

 

Mikor elhatároztam, hogy első meseregényemhez internetes rajzpályázat által fogok illusztrációt gyűjteni, már sejtettem, hogy ez egy nehéz, ámde vidám feladat lesz. Valóban így lett, szívderítő meglepetés volt minden egyes beérkező rajz, melyek hihetetlen módon még nekem is újabb és újabb titkokat árultak el Gomb Oliról, barátairól és kalandozásaikról.

 

A százféle csodaszép rajzot nézegetve nem bírtam megfékezni mohóságomat, még több és több rajzot kértem Tőletek, Kedves Pályázók, így Gomb Oli történetéből igazi képeskönyv kerekedik!

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Tóthné Vigvári Ibolya üzente 14 éve

Szia Csandi!

Nagyon tetszett a gyerekeimnek a Gomb Oli- s pályázat. Megkedvelték. Sajnálják, hogy már vége ennek a mesekönyvnek. Bíznak benne, hogy nemsokára a barátaival együtt "útra kelnek", és szétnéznek a nagy világban is.
Hasznos időtöltés volt a nyáron a rajzolási lehetőség. Mindig izgatottan várták az eredményt, és a többi rajzot.

Köszönjük a lehetőséget.

Mindenkinek minden szépet és jót kívánok.

Tóthné Ibolya

Tovább 

Augusztus 29.-én szombaton Anyu, a nagynéném és én elindultunk autóval Olaszországba, ámde vasárnap reggel megálltunk Klagenfurtban, hogy megnézzük a Minimundus parkot. Ez a park tele van a világ híres épületeinek, építményeinek lekicsinített másolataival.

 

network.hu

 

Itt igazi óriásnak érezhettem magam!

 

 

network.hu

 

 

Rómában vagyok.

 

 

 

network.hu

 

Anyu meg én Párizsban.

 

 

 network.hu

 

Kis hajók úszkálnak a vízen, és működik a vasúti közlekedés! Nekem a füstöt pöfögő kicsi vonat tetszett legjobban.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Szabó Mária üzente 14 éve

Szép kirándulások tarkították a nyaradat, gratulálok és persze anyunak is mindenért.
Feltöltődhettél és most újult erővel vetheted be magad az újabb ötletek feldolgozásának.. Puszillak: Mária

Tovább 

Bizony, szerdán a három kilences napon elbúcsúztam a tengertől, Olaszországtól, és csütörtökön hajnali félhétkor ismét begördültem kedves kis szobám ajtaján.

A jórészt alvással és morfondírozással töltött tizenhatórás út alatt elhatároztam, hogy élményeimről részletes úti beszámolót írok, ámde nem egyben, hanem kis adagokra bontva fogom közreadni, hogy a lehető legtovább tartson az élvezet.

Elsőként megemlítem ideiglenes otthonunkat, a lakókocsit, ami a Florenz campingben parkol, Lido degli Scacchiban.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu