Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Andrea blogja - 2010. április

Készítettem Bán Kitti képeiből és Hüllőlecke című verses mesémből egy pompázatos filmecskét!

Feltöltöttem a videóim közé, bárki megtekintheti, sőt! Még akár terjesztheti is!

 

 

Szép időket!

Csandi

Címkék:

Tíz évvel ezelőtt írtam egy mesét József Attiláról, pontosabban arról, amit szerintem ő megmutatott. Sokan szeretik ezt a mesét, még olasz nyelvre is lefordították.

 

Cserepes Andrea

PERCMESE

 


Fordult a homokóra, és a zuhogó homokszemek cérnavékony, finom sugara elindult. Csak hullottak, hullottak az apró homokszemek, fékezhetetlenül.

– Jaj, az örvény, az örvény mindannyiunkat elragad! Mi lesz velünk, szegény homokszemekkel?! – kiáltozta a lefelé csúszó, parányi homoktömeg.

Címkék:

Tovább 

Százöt éve született József Attila, ma van a Költészet napja.

Négy szösszenetemmel (Haiku?) ünneplem ezt a napot, a Költészetet.

 

Gyermek

 

Születik sok Bölcs,

de sebaj, mire felnő,

tanul, hasonlít!

 

Isten

 

A Föld feletti

mozgalomban álneve:

Véletlen ügynök.

 

Elmúlás

 

Esőcsepp csöppen,

gyűrűs ránca a tónak.

Nap, évbe olvad.

 

Flóra

 

Bomladó avar,

rézszín, illatos halott.

Végtelen Élet.

 

 

Szép időket!

Címkék:

Tovább 

Elkészítettem tüneményes filmecskémet arról a fenomenális kalandozásról, amit nemhogy egyszer, ámde kétszer is átéltem Itáliában!

Természetesen nem egymagam utaztam, hanem Anyámmal és nagynénémmel, Marival, ámde Ők (főképp édes Anyám) nem szeretnének rálépni a sztárélethez vezető rögös útra. Személyiségi jogaikat tiszteletben tartva csupán egy-két kéz, láb látható belőlük a filmen, amit jómagam nagyon sajnálok és határozottan tudatom a nagyközönséggel, nem vagyok egoista, mégha annak látszom is.

Címkék:

Tovább 

Jó lehet erdőben lakni, mert ott mindig üde a levegő és most még ráadásul hagymaillatú is. A medvehagyma finom, egészséges és beteríti a fél Mecseket, ezért vasárnap Anyuval és a nagynénémmel kiruccantunk a domboldalba, hagymát szedni.

Ritkán jutok ki az erdőbe, ezért kicsit szokatlan volt a terep, szó szerint megrázó élmény, ámde megérte. Körülnéztem Nagymamám kedvenc medvehagyma-gyűjtő helyén! Megszedtük magunkat medvehagymával és tettünk egy hosszú sétát az Orfűi tó partján.

Címkék:

Tovább 

Itt a tavasz, egy kicsit ugyan szeszélyes, hol esik, hol fúj, de a télnek tagadhatatlanul vége van. Én már biztosan tudom, hogy nem fog esni a hó, novemberig.

Holnapután húsvét, Krisztus feltámadásának ünnepe, a nyúl ügy, mint tudjuk, csak egy tévedés. Jómagam épp ezért szimpatizálok a nyúllal. Szegény nyúl, belekeveredett egy ünnepkörbe, amihez semmi köze sincs, és most minden tavasszal helyettesítenie kell a Mikulást. Pedig ő nem szent, hanem növényevő.

Kedden sétát tettem a belvárosban, megnéztük a húsvéti kirakodóvásárt és az építkezést.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu