Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Andrea blogja - 2010. július

Életem roppant eseménydús, emellett gazdagon tarkítják meglepő fordulatok is.

Foghúzás után fél orcám kisebb cipó méretűre nőtt, ámde amint arcom mérete lassacskán elkezdte visszanyerni eredeti formáját, és a duzzanat egyre csökkent és csökkent, rá kellett döbbennem, hogy kihúzott fogam hiánya nem ott van, ahol lennie kellene...

A bölcsességfogam nem hiányzik, voltaképp még elő sem bújt igazán, a fogorvos egy másik, rossz fogat húzott ki. Bízom benne, hogy ezzel ő is tisztában van - elvégre mégis csak ő a fogorvos -, csak egyszerűen műsorváltozás történt, és nem tartotta fontosnak, hogy erről engem  is tájékoztasson.

Címkék:

Tovább 

Jobbnál jobb dolgok történnek velem mostanság.

Ravaszbarack című - vasút témájú - mesém második díjat nyert a Vasutas Művelődési Ház által meghirdetett mesepályázaton, felnőtt kategóriában.

Épp egy hete, csütörtökön vettem részt az ünnepélyes díjátadón, volt sok örvendező, és komoly gyerkőc, merthogy az ifjú meseíróknak és a gyermekrajz-pályázat győzteseinek is átadták a megérdemelt okleveleket, nyereményeket.

A meseíró pályázat ifjúsági kategóriában második helyezettje, Nyári Zsolt, felolvasta nagyon aranyos meséjét, címe: A kis vonat és a gólyák.

Címkék:

Tovább 

Éljen! Éljen! Éljen!

Meggyógyultam!

Már lassan egy hónapja történt, hogy kisebb balesetet szenvedtem a fürdőszobában, megütöttem a jobb térdemet és a bal bokámat.

Pár hétig fájdalmasan mozgolódtam, ámde a gondos ápolásnak köszönhetően, amely különböző állagú és illatú kencékkel történt, mindez már a múlté.

Lábacskáim már nem fájnak, nem jajgatok, ismét fásli nélkül létezem, mint a többi felszabadult múmia!

 

Szép időket!

Csandi

 

Címkék:

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu