Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Andrea blogja - 2009. május

 2009. június 4.-én!

I. Gomb Oli Rajzpályázat

 

Hogy ki is lehet az a Gomb Oli?

Ő legeslegújabb meseregényem főhőse, egy kicsi, egyszerű, kerek kabátgomb. Teljes neve Gomb Olivér, de senki sem szólítja így. Mindenki úgy nevezi, Gomb Oli. A színe zöldeskék, mikor épp a napon sütkérezik, ám ha árnyékban hűsöl, inkább kékeszöld színű, és valami fontosat még feltétlenül el kell árulnom Gomb Oliról:

Zöld cérnaszálakat hord a hasán!

 

Az I. Gomb Oli Rajzpályázatot követni fogja a II., III.

Címkék:

Tovább 

Szép vasárnapot Emberek!

 

Gondolom, már mindenki -- legalább is az, aki nem volt ott -- rettentően kiváncsi, vajon hogyan s miként zajlott a tegnapi író-olvasó találkozó? No hát nem húzom tovább az időt, nem fokozom pattanásig a feszültséget, nem kínzom a kedves és szeretetre méltó Netvándorokat, elárulom, a tegnapi író-olvasó találkozó úgy alakult, ahogy vártam. Nagyszerűen!

Három mesét hallgattunk meg felvételről, Sólyom Katalin, Venczel Vera és Köles Ferenc olvasták fel a "Kamramese"-t, a "Katicapettyegető Felicián"-t és a "Zűr Zebulon"-t.

Címkék:

Tovább 

Halihó Emberek!

 

Izgatottan készülök a szombati napra. Merthogy szombaton, azaz május 16.-án, Pécsen, Kertvárosban, a Honvéd téren, a könyvtárban találkozok Olvasókkal. Igen, még vannak Olvasók! Hurrá!

Meghallgatunk néhányat a meséimből, karattyolok kicsit magamról, kérdezősködnek a bátrak, válaszolgatok hősiesen, szóval remek lesz.

Május 16., délután 2 óra, Honvéd tér, aki merényletet tervel ellenem, most itt az idő!

 

Üdvözlettel: Csandi

Címkék:

Kedves Netvándorok!

 

Már lassacskán másfél éve nyugállományba vonultam, pontosabban, nem én, hanem dága Anyukám, minek következtében nem kell napi rendszerességgel bejárnom a munkahelyemre, óóó minő mámor!

Nem kelek fel kilenc előtt, és nem alszom el éjfél után, sem. Béke és nyugalom vesz körül, ritkán gurulok odakint.

De miért is közlöm ezt most?! Mert eme életmódnak köszönhetően, megírtam első meseregényemet. Bár még csiszolgatom, úgy tűnik, kész!

Címkék: mese meseregény mozgássérült

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu